Close
Log Ind Opret Bruger

GLAD

 • 26 februar 2004, 15:03

  Hej

  Jeg har været til scanning idag, da jeg har graviditets sukkersyge:-( men alt så helt godt ud, var afsted d 29/1 og der var alt også godt. den lille vejede 2030g og i dag vejer HUN:O) 2950g så alt er godt og jeg er meget glad fordi at jeg fik kønnet af vide og at alt var som det skulle være. der var dog lidt blod og noget bakterier i urinen så skal lige ned til lægen i´morgen med en ny prøve.

  og min termin rykker tætter på da de først sagde d 6 april og det samme sidste gang men da de skrev ned hvor langt jeg var henne sagde jeg i dag at det passede til d 3 april og hun sagde d 4 april. i dag sagde hun at jeg var 34+6 henne og hvad jeg kan regne ud giver det nu en termin d 2 april.

  men jeg siger selv at det er d 28 marts for så er det en blanding af d 14 marts som lægne første gang sagde og den 6 april som scanningen sagde første gang.

  puha hvor er jeg glad.

  Hilsen Camilla 34+6

  26. februar 2004 kl. 22:01

  Hej. Det er bare såååå dejligt at vide, at alt er som det skal være. Og så en pige. jeg/vi ville gerne have haft afvide, hvad kønnet er på vores. Men det kunne de ikke se, da jeg var til scanning i 16. uge.
  Nu varer det heller ikke så lang til alligevel.

  Hilsen mor til 3. 36+4

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

Kærlig hilsen

Julie & resten af Team Min-Mave.dk