Close
Log Ind Opret Bruger

Blogs og sponsoreret indhold

Min-Mave bloggen består af et stort netværk af helt almindelige mødre og fædre, der blogger om deres hverdag med graviditet, børn og familie.

Bloggen promoveres internt på Min-Mave, i nyhedsbreve og på Facebook. Derfor har et typisk blogindlæg på Min-Mave Bloggen mellem 700-10.000 sidevisninger.

Min-Maves bloggere

Fordele ved at annoncere på Min-Mave bloggen

  • Vi promoverer sponsorerede indlæg i nyhedsbreve, på Facebook og på forsiden af Min-Mave
  • Vi bruger vores store erfaring med online medier og redaktionelt indhold til at guide bloggeren
  • Bloggeren har direkte dialog med dig, så du kan fortælle om dine ønsker til kampagnen

Beregning af sidevisninger

Hvor mange sidevisninger en enkelt blog har hver måned, afhænger typisk af, hvilke keywords bloggeren har fået en god placering på. Hvis en blogger ligger nummer 1 i Google på et keyword som “Chokoladekage”, så vil bloggeren få ca. 40.000 sidevisninger alene på den side, men har måske i virkeligheden meget få sidevisninger på resten af bloggen. 

Derfor er en blogs samlede månedlige sidevisninger et meget dårligt estimat for hvor godt din kampagne vil performe. Vi udregner derfor prisen på et sponsoreret blogindlæg ud fra, hvor mange sidevisninger en bloggers blogindlæg typisk har, og ikke hvor mange sidevisninger, de genererer om måneden.

Kontakt

Hvis du vil høre mere om mulighederne for at blogge på Min-Mave, så kontakt os på [email protected] for at høre nærmere.

Kærlig hilsen

Julie & resten af Team Min-Mave.dk