Close
Log Ind Opret Bruger
Strygemærker til tøjet gør hverdagen lettere
facebook pinterest twitter

Strygemærker til tøjet gør hverdagen lettere

Redaktionen
3 januar 2012, 09:14 Redaktionen

Ikast etiket gør det nemt at sætte mærker i tøjet

Som småbørnsforælder oplever man fra tid til anden, at tøj kan forsvinde. Det bliver væk eller forbyttet i institutionen, og chancen for at finde det igen svinder for hver dag der går. Det kan strygemærker hjælpe til at sætte en stopper for, ligesom strygemærker også gør det let at kende dine egne børns tøj fra hinanden.

 

Det er dyrt at købe børnetøj

Udvalget af børnetøj bugner, og det er nemt at købe sig fattig i tøj til sine kære små. Men udover at visse mærker af børnetøj selvsagt er dyrere end andre, så skal man også holde sig for øje, at børn jo har det med at vokse, og som følge deraf ikke kan passe deres tøj specielt længe ad gangen. Derfor er det en relativt dyr fornøjelse, at ekvipere sine børn, og det er for mange en vigtig faktor, at tøjet holder så længe som muligt. Det indebærer også, at tøjet helst ikke skal forsvinde – blive væk – i f.eks. børnehaven eller skolen. Derfor er strygemærker til tøj blevet utroligt populært, da det gør det nemt og pænt, at holde styr hvis der er hvis.

Strygemærker gør det også lettere for barnet at kende sit tøj, da det kan være svært at stave til Malthe, Ella eller Jonathan, men nemt at huske en brandbil, et æble eller et andet motiv, som strygemærkerne kan prydes med. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Det vigtigste element at huske på, er at dit barns hukommelse skal udvikles, og det tager noget tid. Det er således helt givet, at barnet skal have ting at vide mange gange, før det sidder fast i bevidstheden. Du kan læse mere om, hvordan du forbedrer dit barns hukommelse her.

 

Strygemærker gør det lettere at sælge tøjet igen

Fordi børn vokser ud af deres tøj, vælger mange forældre at sælge de aflagte klæder på div. loppemarkeder eller online portalen Trendsales. Her kan man ofte gøre en god handel, og selvom du næppe får det fulde beløb for tøjet når du sælger det, så er det stadig en god måde at holde udgifterne i nogenlunde ro på. Men hvis dit barns navn står skrevet med sprittusch i nakken på jakken, får tøjet hurtigt et discount-udtryk og ser brugt ud.

Med strygemærker bevares æstetikken, og du skal ikke bekymre dig om hvorvidt navnet bliver tværet ud i vask. Strygemærker kan modstå maskinvask og holder i hele tøjets levetid – og når det ser pænt ud, er det lettere at sælge og dermed holde udgifterne på et rimeligt niveau.

 

Hvis du er lidt fiks på fingrene

Hvis du har lidt syerske i blodet, kan vævede navnebånd også være en mulighed. De skal syes i tøjet, men giver om muligt et endnu mere stilrent udtryk når det er færdigt. Vævede navnebånd er – i modsætning til strygemærker – også nemme at afmontere igen, hvilket er en klar fordel, hvis du som førnævnt agter, at sælge dit barns tøj på et loppemarked.

Hvis du er ny til loppemarkeder, kan vi berolige dig med, at der findes markeder over hele landet, så det bør være muligt for dig, at finde et i dit lokalområde. Se evt. markedskalenderen.