Close
Log Ind Opret Bruger
Shop dine børne- og babyprodukter nemt på Jollyroom.dk
facebook pinterest twitter
Annonce

Shop dine børne- og babyprodukter nemt på Jollyroom.dk

Avatar
27 september 2013, 11:13 admtest

Dette er en advertorial artikel som kan indeholde kommercielle links 

 

Jollyroom.dk er nye på markedet for børne- og babyprodukter på nettet, men er allerede førende på markedet med et bredt sortiment, som fylder deres lager med over 20.000 produkter.

Jollyroom.dk har kvalitets varer til overkommelige priser, som ikke er set før på markedet. Det er en nem måde hvorpå man kan gøre sine indkøb til børnene, da bestillingen er hurtig og tidsbesvarende, og leveringen oven i købet bliver sendt samme dag ved bestilling inden kl. 17.30. Dermed sikrer du dig en hurtig levering lige til døren uden du behøver besøge adskillige butikker.

 

Sortiment ud over det sædvanlige

Shoppen på nettet er blevet meget populær, og hvis du ikke lige kan overskue at bevæge dig udenfor døren, er Jollyroom.dk lige stedet for dig. Sortimentet er så stort, at du kan købe alt det, du lige står og mangler, inden baby kommer til verden. Udvalget strækker sig helt fra tilbehør til børneværelset, div. babytilbehør, legetøj til børn i alderen op til 12 +, børnetøj, autostole og til barnevogne.

Produkterne fås i kendte mærker men til gode priser, så alle kan være med. Jollyroom.dk fører de kendte brands: Brio, Disney, LEGO, Playmobil, Heiko og mange flere…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De har stor erfaring indenfor nethandel, og ved derfor hvad kunderne vil have; Hurtig levering, god service, kvalitet og samtidig gode priser. De forsikrer dig om god rådgivning, hvis der skulle forekomme problemer, da de har stor ekspertise og viden.  De startede i 1996 virksomheden Komplett, som nu er nordens største nethandel.

 

Forkælelse til dig og ikke kun de små

Jollyroom.dk fører ikke kun produkter til dit barn, men også til dig. Du kan shoppe det du behøver til pleje af dig selv, så du også kan nyde lidt forkælelse før, under og efter din graviditet.

Alt lige fra graviditetstøj til amme-tøj, inspirerende bøger, sko, kropspleje og amme-tilbehør.