Close
Log Ind Opret Bruger
Kvalitetssutter med navn fra Navnesutten
facebook pinterest twitter
Annonce

Kvalitetssutter med navn fra Navnesutten

Avatar
31 august 2013, 23:59 admtest

Dette er en advertorial artikel som kan indeholde kommercielle links

 

Navnesutter sutter med navn

De fleste kender til det problem, at børnenes sutter bliver væk eller havner i et andet barns mund med dertilhørende bakterier. Løsningen på problemet har Navnesutten løst, og dermed mindsket risikoen for at dit barns sutter havner et forkert sted.

 

Sutten der holder til alt

I mange år har man forsøgt at holde styr på børnenes sutter ved at skrive barnets navn på dem eller påklæbe et navneskilt, men desværre holder ingen af delene til at blive kogt, og efter et par kogninger er tuschen falmet eller skiltet faldet af.
Hos Navnesutten får du dit barns navn eller en anden selvvalgt tekst indgraveret, og ud over at det ser flot og personligt ud, får man en unik sut, der holder til kogning uden at skriften går væk.

 

Perfekt til institutioner

Den personlige Navnesut er smart at have med i alle institutioner, hvor sutterne ofte havner på gulvet og ikke altid finder tilbage til den rette ejermands mund.

Nu kan pædagoger og forældre se barnets navn på sutten, og finde den rigtige ejermand, uden at være i tvivl om, hvem den fundne sut tilhører. De slipper for det daglige sutkaos med sutter, som ingen vil kendes ved, og som i stedet bliver givet ud til tilfældige munde med de bakterier som sidder på.

Det er en smart måde hvorpå alle kan finde den rigtige sut, og spare tid med at gå og finde den ”måske” rigtige sut.

 

Kvalitetssutter med mange muligheder

Alle Navnesutter er godkendte kvalitetssutter fra verdens førende sutproducenter, bl.a. MAM, BabyNova, Nuk, Avent, Bibs og Nûby. Sutterne er helt fri for BPA, PVC og phthalater.

3 Navnesutter koster fra 65 kroner, som fås i anatomiske, symmetriske og runde sutter i flere forskellige flotte farver i latex eller silikone.

Der er mulighed for op til 3 linjers tekst samt symboler på Navnesutten, og her kan du se, hvordan dit barns navn ser ud på sutten: www.navnesutten.dk

 

Fra 1/9-4/9-2013 giver Navnesutten desuden 15% rabat på deres sutter. Du får rabatten ved at indtaste rabatkoden navnesut15 på den side, hvor du normalt vælger betalingsmåde.