Close
Log Ind Opret Bruger
3 tips til at købe flyverdragt
facebook pinterest twitter
Annonce

3 tips til at købe flyverdragt

Redaktionen
7 oktober 2014, 11:46 Redaktionen

Flyverdragter i print og stærke farver er på mode

Det er blevet koldt, blæsende og tid til at putte guldklumpen i en dejlig varm flyverdragt.

Men hvad skal man kigge efter, når man køber flyverdragt?

Læs også: Varmeknopper – sådan justerer du babys temperatur

 

#1 Størrelsen

Selv om de små vokser hurtigt, og det er surt at købe en dyr flyverdragt, som der kun holder en halv sæson, anbefales det alligevel at købe en flyverdragt, der passer i størrelsen, og hverken er for stor eller for lille.

Heike Dreyer er som produktchef ansvarlig for, at Danmarks største sportskæde SPORTMASTER, fortæller at barnet lettere fryser, hvis størrelsen ikke er rigtig:

“Der er flere ting, der er værd at holde øje med, når du køber flyverdragt til dine børn. For det første er det vigtigt, at størrelsen passer barnet nu. Det nytter med andre ord ikke at købe en dragt, som barnet kan vokse i. Er den for lille, bliver barnet koldt, og det samme gælder, hvis den er købt for stor,” siger Heike Dreyer

Læs også: Hvad skal dit barn have med i børnehave

 

#2 Vandtryk og åndbarhed

Vandtryk er en måleenhed for hvor meget pres en flyverdragt kan holde til, før den bliver våd. Fx om barnet kan sidde på jorden i længere tid, uden at blive våd eller vind og kraftig sne eller regn.

Derudover er det vigtigt at flyverdragten er åndbar.

“Som forbruger skal man kigge efter, om flyverdragten kan holde til en ordentlig snebyge og om den er til at ånde i for junior. Der findes nogle præcise oplysninger på flyverdragter, som man skal holde udkig efter, og det gør det faktisk ret nemt.” siger Heike Dreyer.

 

#3 Print og knaldfarver er det nye sort

De små er som regel lige glade med om deres flyverdragt er moderigtig, men hvis du selv går lidt op i det, så er det i år de stærke farver og mønstre, der er dominerende.

“Der er knald på farverne i år, og designerne er hverken bange for farver eller print. Så nok går vi den kolde og mørke tid i møde, men det betyder langt fra, det hele bliver og kedeligt,” fortæller Heike Dreyer.