Close
Log Ind Opret Bruger
Hvad bruger I børnepengene på? Top 8 i 2017
facebook pinterest twitter

Hvad bruger I børnepengene på? Top 8 i 2017

Redaktionen
19 juli 2017, 10:30 Redaktionen

Børnepenge

Hvad bliver Min-Mave.dk’s Facebookfølgere børneydelse brugt på?

Undersøgelsen blev foretaget blandt Min-Mave.dks Facebookfølgere i juni 2017. Der blev stillet 8 svarmuligheder, samt en mulighed for at beskrive, hvad børnepengene, udover de 8 nævnte punkter, blev brugt på. Der var i alt 151, der deltog.

#8

Alle større ting som fx autostol, cykel, juniorseng og møbler lå på en sidsteplads.
Det er heldigvis heller ikke så tit, at der skal købes disse store ting til junior, der normalt godt kan mærkes på kontoen.

#7

Instituition – Dagpleje, vuggestue, børnehave og SFO kom ind på en næstsidsteplads. En udgiftpost, mange af os har – måned efter måned.

#6

Børneopsparing.
Det er ikke alle, der har oprettet en børneopsparing – det er måske en af de praktiske gøremål, man lidt glemmer at se på, når man bliver forældre. Har I oprettet en børneopsparing til jeres barn/børn? Kommentér gerne nedenfor om hvorfor/hvorfor ikke, hvor meget mv. 🙂

#5

Ferie/r. Hele familiens pusterum, og noget alle kan se frem til, indtog en fin femteplads.

#4

Legetøj. Dette ville dit barn sikkert glæde sig over at læse!

#3

Fornøjelse, oplevelser og kvalitetstid. Ikke en skidt post, der indtager trejdepladsen!

#2

“Børnepengene indgår som en del af vores budget” – var en af svarmulighederne, og den scorede sig en andenplads.

#1

Nyt tøj, nye sko, flyverdragt mm.
Hele 65% af deltagerne bruger børnepengene på at opdatere garderoben, der også må siges at være en fast udgiftspost, når man har små børn. Babyer og tumlinger vokser hurtigt ud af tøjet, der hermed skal udskiftes omkring hvert kvartal. Børnepengene falder i disse tilfælde perfekt! Og de større børn i instututions- og skolealder har det ofte med at slide tøj op som var det skolekridt – hvilket antagelsesvist må være et par af grundene til, at denne post indtager førstepladsen.

Se også: Top 8 ting at bruge børnepenge på 2014

 

Derudover blev der i undersøgelsen nævnt, at I bruger børnepengene på bleer og hvad ellers, at jeres guldklumper lige står og mangler. Småting til jeres børn bliver købt, når behovet opstår, og indgår i det normale husholdningsbudget – det er ikke noget, som børnepengene afgører.

Undersøgelsen skal ses som ren hygge og fornøjelse blandt Min-Mave.dks brugere, og ikke ses som grundlag for evidens.