Close
Log Ind Opret Bruger
Klatretårne forbedrer motorikken hos børn
facebook pinterest twitter
Annonce

Klatretårne forbedrer motorikken hos børn

Julie - Min-Mave.dk
7 december 2020, 09:08 Julie - Min-Mave.dk

Få det naturlige legebarn frem i dit barn

Har du svært ved at motivere dit barn eller dine børn til at lege udenfor i den friske luft? Det kan virke uoverskueligt at skabe en spændende have eller finde inspiration til hvilke elementer ens have skal indeholde, for at familiens yngste vil benytte den i stedet for at være fanget indendørs, bag en skærm. Et klatretårn kan være et enkelt og effektiv køb, der kan bidrage til forbedring af dit barns motoriske evner og stimulere dets motorik.

Børn er oftest, fra naturens side, gode til at benytte deres fantasi, og de kan nemt og hurtigt finde på en leg med skræmmende pirater eller prinsesser der skal reddes fra de farlige uhyrer. Men baghaven eller haven som legeplads kan med tiden godt blive triviel, og mange børn søger med tiden nye og spændende områder hvor de kan skabe deres eget rum, hvor der er plads til at være aktive og hvor de kan udfolde deres kreative lege og eventyr.

Sådan får dit barn mere ud af jeres have

Med et legetårn fra Wickey.dk har du som forælder mulighed for at imødekomme dine børns ønsker om et spændende og inspirerende sted, de kan lege i haven. Wickey.dk sælger et bredt udvalg af forskellige legetårne , legetårne med rutsjebane og gyngestativer i mange forskellige farver og modeller.

Motiver dine børn til at bruge mere tid udenfor i den friske luft, ved at udvælge et legetårn som passer perfekt til børnenes drømme. Har du god plads i haven og har dit barn altid drømt om at være en ægte pirat? så ville det majestætiske spøgelsesskib Wickey GhostFlyer være et oplagt valg. Med denne model har du mulighed for at vælge mellem farverne blå, grøn, rød, æble grøn, violet eller turkis.

Sikre legetårn i højeste kvalitet

Alle legetårne, legetårne med rutsjebaner og gyngestativer er sikkerhedsgodkendte og er derfor 100% sikre for dine børn at benytte. Træet der benyttes til de mange legetårne, er af højeste kvalitet, og man kan således uden bekymringer sende sine eventyrlystne børn ud på fri fod.Legetårne fra Wickey er af højeste kvalitet, og der er ikke slækket på sikkerheden, så du behøver ikke bekymre dig om dine børns sikkerhed når de leger i haven. Køb et legetårn med rutsjebane eller tilhørende gyngestativ hos Wickey.dk og motiver og inspirer dine børn til at være mere ude i friske luft hele året rundt.