Close
Log Ind Opret Bruger
Giv legen frit spil med det perfekte legetårn
facebook pinterest twitter
Annonce

Giv legen frit spil med det perfekte legetårn

Julie - Min-Mave.dk
4 december 2020, 16:27 Julie - Min-Mave.dk

Legehus, legetårn og gynger til haven

Som forældre kan det være svært at få børnene ud og lege i haven, da mange børn i dag bruger flere timer foran en telefon, tablet eller en computerskærm. Et legetårn med en gynge til haven, kan være det perfekte værn til at få dit eller dine børn ud og lege i jeres have.

 

Et legetårn er et hit for børn i alle aldre, og har du plads til et legetårn i haven, er det oplagt at indrette et hyggeligt legeområde for børnene, hvor de kan brænde krudt af, styrke motorikken og øve deres sociale færdigheder i selskab med søskende eller med andre børn fra vejen.

 

Har du svært ved at, få lokket børnene udenfor i den friske luft? Så kan købet af et legetårn helt sikkert hjælpe dem godt på vej. Frisk luft og daglig motion er opskriften på sunde og raske børn.

Forkæl ungerne med et legetårn med masser af aktiviteter

 

Børn har godt af at bruge deres fantasi, og et legetårn med gyngestativ fra FATMOOSE kan være den perfekte base for leg i den fri natur. Legetårnet lader børnene bruge deres fantasi, og der er nærmest ingen grænser for, hvilke store og små lege og eventyr, der kan udspille sig i legetårnet.

 

Alle legetårne kan tilpasses til individuelle ønsker, ideer og drømme hvor, kun fantasien sætter grænser. Legetårnene kan købes i forskellige farvekombinationer i massivt træ i topkvalitet og materialer med fokus på en høj sikkerhed for dit eller dine børn. Et legetårn med tilhørende gynge eller sandkasse, giver plads til at børnene kan fordybe sig i deres leg og så vil legetårnet være ungernes foretrukne sted at opholde sig.

Stort udvalg til lave priser hos FATMOOSE

 

Et legetårn til din have, behøver ikke være en eksplosion af farver og hos FATMOOSE har du uendelige muligheder for at få lige præcis det legetårn du ønsker til din have. FATMOOSE legetårne er modulopbyggede og det giver uendelige muligheder for at udvide ens legetårn med rutsjebaner, stiger, gynger og klatrevægge. På FATMOOSE webshop har du mulighed for at se det store udvalg af forskellige, farver, trætyper og modeller af gynger , gyngestativaf træ , legetårne og sandkasser.

Vælg et legetårn fra sortimentet online hos FATMOOSE.dk og få lige præcis det tårn som passer til din have og din personlige stil som samtidigt vil gøre dine børn rigtig glade.