Close
Log Ind Opret Bruger
Brødrene der søgte retfærdighed efter deres fars misbrug og vold
facebook pinterest twitter

Brødrene der søgte retfærdighed efter deres fars misbrug og vold

Julie - Min-Mave.dk
10 februar 2021, 20:55 Julie - Min-Mave.dk

Hvis du ikke allerede har hørt om brødrene Claus og Jesper Bohn-Holm, så kræver disse to ekstraordinære brødre helt sikkert en introduktion. Deres historie starter ikke som de flestes og selvom de har oplevet rigtig meget modgang igennem deres liv, så har de formået at vende det negative til noget positivt og inspirerende.

De to brødres start på livet var ikke let. De voksede op under en psykopatisk og narcissistisk far, hvor de blev udsat for seksuelle overgreb, fysisk vold og psykisk terror. Dette levede de under i flere år og de udviklede derfor også et rigtig tæt bånd til hinanden. De to forsøgte at hjælpe hinanden så godt de nu kunne under deres fars tyranni, men det var først da Jesper Bohn-Holm, blev 18 år gammel og besluttede sig for at flytte at der skete noget. Det at Jesper kunne flytte ud, gav også hans mor modet til at komme væk fra alle de pinsler og plager familien var blevet udsat for igennem årene. Deres mor lod sig skille og familien slap væk.

Flere år og en kræftsygdom senere

År senere var det nu dem der skulle tage sig af deres far. De blev kontaktet af venner af deres fars som fortalte, at han var syg og de skulle besøge ham. Synet de blev mødt af, viste en mand som var langt væk fra hvad deres far nogensinde havde været. Alkoholen havde taget over og han var så hårdt medtaget.

Både Claus og Jesper valgte at træde ind og hjælpe deres far. De fik ham på afvænning og hjalp ham med at komme på rette spor. Deres far var taknemmelig for deres hjælp og undskyldte for fortiden. I noget tid havde de to brødre et håb om at de kunne få deres far tilbage. Dog forsvandt al form for taknemlighed lige så snart deres far havde mulighed for at stå på egne ben igen.

Deres far var blevet diagnosticeret med kræft flere steder i kroppen igennem sit afvænningsforløb, men det stoppede ham ikke fra endnu engang at køre psykisk terror på hans to sønner. Det gjorde han blandt andet ved at sige at han overvejede at gifte sig på sit dødsleje. Hvis han valgte at blive gift, så ville brødrene vide at han aldrig havde elskede dem. Da deres far få måneder før sin død, fandt en kvinde over nettet, endte hans trussel med at blive til virkelighed. Han bildte hende kvinden ind at han var multimillionær og de to giftede sig knap to måneder før hans død.

Brødrenes arv forsvinder

Nu var brødrenes arv, som de havde planlagt at donere til børns vilkår, væk. Men Claus og Jesper Bohn-Holm var ikke klar til at opgive bare lige sådan. Derfor valgte de at deltage i programmet ”Når arven splitter os”, hvor de forsøgte at opnå retfærdighed for deres barndom, ved at kunne få lov til at donere deres del af arven til børns vilkår. Desværre var det ikke muligt for dem, da deres far havde sørget for at gøre hans nye hustru til enearving.

Men brødrene var og er stadig fast besluttede på at få lov til at donere den halve million som de havde planlagt. Derfor har de nu iværksat et vanvittigt inspirerende indsamlingsprojekt, hvor de helt gratis giver en personligt indsunget vuggevise, til alle som donerer 50kr eller derover til børns vilkår.

Brødrene startede allerede med at lave vuggeviser da Claus Bohn-Holm blev far første gang og de har sidenhen haft stor succes med deres personlige vuggeviser. Nu har de besluttet sig for at hjælpe børn som er i samme situation som de engang var, og vende deres egen personlige historie til noget positivt som forhåbentligt kan være med til at inspirere andre.

Hør et udpluk fra vuggevisen her.

Læs mere på vuggevisen.dk hvor du også kan lave en donation.

Kilder:

https://nyheder.tv2.dk/2021-02-04-soennerne-saa-frem-til-en-arv-fra-deres-far-efter-mange-aars-lidelser-indtil-han-giftede

https://www.familiejournal.dk/livshistorier/mennesker-imellem/boernene-inspirerer-os