Close
Log Ind Opret Bruger
Officielle beviser på en graviditet
facebook pinterest twitter

Officielle beviser på en graviditet

Avatar
25 marts 2013, 11:53 contsite1

Bevis på graviditet

Jeg har lavet en lille liste over de 4 ting, som jeg mener er officielle beviser overfor omverdenen, om at man virkelig er gravid.

 

1. officielle bevis

Lige så snart, du tror du er gravid, har du muligheden for selv at finde ud af det ved at tage en graviditetstest. Det har du gjort, og resultatet er positivt.

Køb graviditetstest her

 

Du er gravid

Du kan vise denne test til alle som gider se på den, og de vil komme frem til det samme resultat som du selv gjorde.

Hvis der er nogen, som ikke ved hvordan man aflæser en graviditetstest, kan du vise dem papiret der fulgte med testen, og de vil nu også kunne se at du er gravid.

 

2. officielle bevis

Når du nu har fundet ud af, at du er gravid, skal du bestille tid til den første lægeundersøgelse hos din egen læge.

Lægen vil lave en gennemgående helbredsundersøgelse på og af dig, og bekræfte graviditeten. Sammen med lægen vil du udfylde et stykke papir, som du skal have på dig resten af graviditeten.

Det er vandrejournalen. Alle som ser dette papir kan se at du er gravid, og hvordan det går med både dig og graviditeten generelt.

 

Læs her: om første lægeundersøgelse under graviditeten

 

3. officielle bevis

Nogle regioner kalder den gravide ind til en undersøgelse på fødestedet, samt tilbyder en rutinemæssig ultralydsscanning.

Når først du ser barnet på skærmen, er du ikke ét sekund i tvivl om at du er gravid (måske var du det heller ikke før).

Som regel kan man få et billede med hjem af barnet/fosteret (det allerførste billede taget af dit barn) nogle gange dog mod en lille betaling.

Nu kan hele verden med egne øjne se dit lille barn på billedet, og hermed kan alle se, at du er gravid. (Nogle gange kræver det dog en forklaring for at finde hoved og hale på et scanningsbillede)

 

4. officielle bevis

Når fødslen er vel overstået, barnet ligger i dine arme, og du er blevet MOR (måske er du endda blevet mor igen), kan hele verden se, at du var gravid, og beviset ligger i armene på dig.

 

Afsluttende bemærkning

Jeg har med vilje ikke taget stor mave og lignende ting med, fordi det er så uhyre forskelligt fra gravid til gravid. Disse andre beviser er facts, som man kan tage og føle på, og som ikke varierer ret meget (det er i hvert fald en meget lille margin).

Denne lille liste over officielle beviser er udelukkende lavet for hyggens skyld.