Close
Log Ind Opret Bruger
Graviditet og glidecremer
facebook pinterest twitter
Annonce

Graviditet og glidecremer

Redaktionen
7 april 2017, 10:14 Redaktionen

©John Dowland/AltoPress/Maxppp ; Man and pregnant woman side by side on bed

Glidecremer er efterhånden et bredt anvendt middel, til at tilføje ekstra fugt. Dette kan både være under samleje, eller onani, men flere kvinder har problemer med at deres skede ikke selv danner nok fugt, og derved kan glidecreme fungere som en hjælp. Generelt bliver der ikke talt meget om glidecreme i det åbne forum, det er for nogle et lidt tabubelagt emne, netop fordi det ofte er sat i forbindelse med sex.

Mange par anvender glidecreme under samleje, og selvom man bliver gravid, er det jo ikke ensbetydende med at man ophører med at have sex. En graviditet medfører hormoner i kroppen på kvinden, og disse kan ramme slimhinderne, således disse udtørrer. Det betyder også, at man med fordel kan anvende en glidecreme under samleje når man er gravid. Men hvilke former for glidecreme er okay at bruge, når man er gravid? Der følger jo, som i nok ved, efterhånden mange restriktioner med når man bliver gravid. Der er forskellige anbefalinger for hvad man må indtage, hvad man må bade i, og hvad man må smøre på kroppen. Dette gælder også for glidecreme.

Glidecremer kan have mange forskellige funktioner, så det er væsentligt at sætte sig grundigt ind i hvilken form for glidecreme man har brug for. Nogle kan være sæddræbende, andre kan faktisk beskytte sædcellerne, og forbedre deres bevægelighed. Dette vil medføre større chance for at sædcellerne når frem og befrugter ægget.

Sinful.dk er en erotisk webshop, der har et kæmpe udvalg af glidecremer. De har valgt også at lave en guide til dig der står og er i tvivl om præcis hvilken form for glidecreme du kan og bør anvende under din graviditet. De har forklaret hvilke glidecremer der er bedst at anvende som gravid og hvorfor.

Se Sinfuls guide om glidecreme til gravide.

Kilder:

https://www.sinful.dk/kvinder/glidecremer/oekologisk-glidecreme

https://www.sinful.dk/blog/glidecreme-til-gravide