Close
Log Ind Opret Bruger

Opskrifter

Tunmousse med grøntsager
Tunmousse med grøntsager Den klassiske tunmousse med lidt ekstra grøntsager, der er god til brød og som pålæg i madpakken. TIPS: Et lille rødløg kan hakkes og blandes i tunen. Kapers kan også tilsættes, da de giver en god syrlig smag.   Tid 10 minutter   Portioner 2 personer   Ingredienser 1 dåse tun i olie 1 dl […]
Læs mere
Lasagne
Lasagne Lasagne stammer fra Italien og laves med skiftevis kødsauce, lasagneplader og bechamelsauce. Det er et rigtig godt alternativ til den klassiske ret pasta kødsauce. Retten er velegnet til at samle hele familien om aftenmåltidet. Serveres med blandet salat, majs, tomatsalat alt efter hvad familien fortrækker. Tid 1 time 15 minutter   Ingredienser Kødsauce 1 stort […]
Læs mere
Frikadeller med grøntsager og krydderurter
Frikadeller med grøntsager og krydderurter De kendte frikadeller frisket op med grøntsager og krydderurter. Børnene elsker dem! Tips: Børnene elsker den søde smag, som gulerødderne giver. Kan serveres med kartoffelsalat, kogte eller ovnbagte kartofler og den grønne bønnesalat. Forårsløgene kan erstattes med en ½ reven squash og om vinteren med et halvt løg.   Tid 25 minutter   Portioner 4 […]
Læs mere
Barsels bolognese
Barsels bolognese Pasta bolognese. Pasta og kødsovs. Barsels-bolognese, som vi har døbt det her på siden. Kært barn har mange navne. Én ting er sikkert; dette er en klassiker, en livret både for små og store, smager fantastisk – og er fantastisk nem at lave. Du kan bruge 30 min. af din søndag på at lave denne […]
Læs mere
Chili con carne med chokolade
Chili con carne med chokolade Chili con Carne er en mexicanske ret, der passer til hele familien. Du kan servere Chili con Carne med ris, men mexicanere spiser den ofte kun med brød. Retten er super nem at varme op dagen efter. Tips: Bliver det for stærkt, kan du rude retten af med chokoladen til slut eller cremefraiche. Spidskommen kan […]
Læs mere
Gullash med hvedekerner (+1 år)
Gullash med hvedekerner (+1 år) Gryderetter og simremad hitter blandt rigtig mange børn. Grunden er at kødet bliver mørt og fyldt med smag og fordi saucen er perfekt til hvedekerner, kartoffelmos eller andre former for kartofler.   Tid Selve retten tager tager ikke så lang tid at gøre klar, men simretiden er 1,5 – 2 timer, men den tid kan […]
Læs mere
Guacamole (+1 år)
Guacamole (+1 år) Du kan bruge guacamole som pålæg på rugbrød, fyld i sandwich eller som tilbehør til aftensmaden. Tjek om avocadoen er moden ved at mærke om den er blød i toppen.   Tid 15 minutter   Ingredienser 2 modne avocado 2 fed hvidløg saft fra 1/2 citron 1 spsk olie   Sådan gør du: 1. Pil […]
Læs mere
Æblechips
Æblechips En super nem og dejlig opskrift på æblechips. En lækker og hurtigt snack.   Tid 10 minutter forberedelse 3 timer i ovn   Ingredienser 2 æbler kanel   Så nemt er det: Æblerne skæres ganske tyndt og drysses med kanel. Skiverne af æble lægges på bagepapir og tørres 3 timer ved 100 grader.  
Læs mere
Rugbrødschips ristet i ovnen
Rugbrødschips ristet i ovnen Her en lækker sund snack leveret af Morten Skærved fra hans kogebog “Moderne madpakker”. Opbevar de lækre, sprøde rugbrødschips i en kagedåse eller plasticpose, så de bevarer sprødheden.   Tid 10 minutter forberedelse 45 minutter i ovnen   Ingredienser 500 g skiveskåret fuldkorns-rugbrød fx multikernerugbrød 2 spsk olivenolie 2 tsk fint havsalt   Sådan gør […]
Læs mere
Græskarsuppe lækker og cremet
Græskarsuppe lækker og cremet Laver du græskarhoveder med børnene til Halloween og mangler en opskrift til at bruge græskarkødet til?? Denne græskarsuppe er suppe helt ideel, lækker og cremet! Du kan bruge butternut-squash, hokkaido og lignende som græskar. Server græskarsuppen med lidt skyr, et stykke fiberrigt brød og drys med krydderurter. Tips: Lav en stor portion græskarsuppe og frys […]
Læs mere