Close
Log Ind Opret Bruger

Opskrifter

Æblemos (+4 måneder)
Æblemos (+4 måneder) Brug æblemos som en dejlig dessert eller til at søde grøden med.   Ingredienser 1 æble 1 dl. vand   Sådan gør du Skræl æblet og del den i små stykker. Fjern kernehuset og alle kernerne. Kog æblestykkerne sammen med vand under låg i 5-10 minutter. Når æblet kan moses med en gaffel tager du […]
Læs mere
Skorper med avocadopålæg (+6 mdr)
Skorper med avocadopålæg (+6 mdr) Ristet brød er rart for baby at tygge i, når gummerne er ømme, smør lidt avocadopålæg på for at give smag.   Ingredienser Franskbrød uden kerner Avocado Lidt fedtstof   Sådan gør du Skær brødet i skiver og rist det i ovnen eller på brødristeren til det er helt tørt. Mos avocado og bland lidt fedtstof […]
Læs mere
Kyllingespyd med peanutsauce
Kyllingespyd med peanutsauce Kyllingespyd paneret med cornflakes og peanutsauce er en lækker let aftensmad og når først børnene høre at kyllingespydene er betrukket med cornflakes så bliver du guffet løs.   Ingredienser Kyllingespyd 600 gram kyllingefilet i strimler 1 stk æg 75 g cornflakes 1 tsk salt 1 knivspids peber Peanutsauce 1 tsk rapsolie 2 løg 1 gulerod […]
Læs mere
Kakao – 9 syndige opskrifter
Kakao – 9 syndige opskrifter Når det er koldt, så er der intet der varmer, som en dampende varm chokolade. Og så kan den pyntes og laves i utallige versioner.   Kakao opskrift (1 person) 2 spk. kakaopulver 1 spk. sukker 2,5 dl. mælk   Sådan gør du Rør sukker og cacaopulver sammen i en kop eller gryde Held en lille […]
Læs mere
Æggekage med bacon og purløg
Æggekage med bacon og purløg Æggekage med bacon, purløg og evt tomater er en rigtig nem og hurtig ret der er god både sommer og vinter.   Tid 20 minutter   Ingredienser 6 stk æg 1 spsk majsstivelse 0,5 dl mælk 1 tsk salt 1 knivspids peber 125 g bacon i skiver 1 bundt purløg   Sådan laver du æggekage […]
Læs mere
Mad over bål – Gryderetter, snobrød og fisk
Mad over bål – Gryderetter, snobrød og fisk Om sommeren er det sjovt og hyggeligt at tage børnene med ud i skoven og lave mad over bål, uanset om I bare tager derud nogle timer, eller overnatter i telt. Der findes mange bålpladser i naturområderne i Danmark, som man frit kan benytte. Du kan finde ud af hvor de ligger i jeres område […]
Læs mere
Chokoladekage – Bradepande, rawfood, cupcakes og hvid chokolade
Chokoladekage – Bradepande, rawfood, cupcakes og hvid chokolade Chokoladekage er en højt elsket klassiker der passer til alle lejligheder. Hvad enten du skal lave kagen til søndagshygge med familien, fødselsdag eller have en bradepande med i skolen til uddeling, så er chokoladekagen en sikker vinder. I denne artikel får du 5 opskrifter, der passer til alle lejligheder.   Bradepande chokoladekage Hvis du skal lave […]
Læs mere
Fiskefrikadeller med kartofler, gulerødder og remouladesauce
Fiskefrikadeller med kartofler, gulerødder og remouladesauce Når der serveres fiskefrikadeller kan de fleste kan være med. Fiskefars fra fiskemanden eller supermarkedet er som regel en ok oplevelse, men bliver endnu bedre hvis du tilsætter farsen lidt gode rester fra køleskabet: Prøv med hakket ristet bacon, kartofler i små tern, finthakkede krydderurter eller tomatpure – kig i køleskabet og prøv dig frem. […]
Læs mere
Jordbærtærte – Bagt eller vaniljecreme?
Jordbærtærte – Bagt eller vaniljecreme? Jordbærtærten passer perfekt til sommer i det danske land med lyse nætter, børnenes latter og leg i haven. Her får du to lækre opskrifter, som du kan bruge, når der skal bages til familiehygge eller særlige lejligheder. Få opskrifter på andre børnefavoritter   Historien om jordbærkagen Jordbær gror vildt i den danske natur, og derfor har jordbær […]
Læs mere
Kartoffelsalat
Kartoffelsalat Hjemmelavet kartoffelsalat er et must til grillmad en sommeraften. Vores favorit er en kold kartoffelsalat, hvor asparges kartofler er vendt i en dressing af creme fraiche, mayonnaise, løg, karry, dijon sennep og salt & peber. Tid 60 minutter inklusiv kogning af kartofler   Ingredienser 800 g aspargeskartofler 2,5 dl creme fraiche 0,5 dl mayonnaise 1 […]
Læs mere