Close
Log Ind Opret Bruger
Påske tryllepinde
facebook pinterest twitter

Påske tryllepinde

Redaktionen
8 marts 2016, 13:04 Redaktionen

sode-grissini

 

Sjove påske tryllepinde er gode snacks og samtidig pynter på bordet.

Tid

30 minutter

Antal

Ca 30 tryllepinde

Ingredienser

75 g blødt smør

60 g flormelis

kornene af 1/2 vaniljestang

1 æg

skal af 1/2 usprøjtet appelsin

150 g hvedemel

 

Pynt

Flormelis

Vand

Krymmel

 

Sådan laver du påsketrylepinde

1. Bland smør og flormelis sammen med vaniljekorn, og rør det sammen

2. Tilsæt æg og rør blandingen ensartet.

3. Sigt melet i og bland, til dejen er samlet.

4. Lad dejen hvile tildækket i køleskabet i 1 time.

5. Tænd ovnen til 200° ved varmluft, så den er klar

6. Tag nu herefter en lille klump og tril lange stænger af dem – de skal være mellem 0.3-0.5 cm i diameter.

7. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og efterhæve på køkkenbordet i ca. 10 minutter

8. Bag tryllepindene ca 10 minutter til de er gyldne

9. Afkøl dem inden du pynter

10. Lave en tynd glassur og dyp dem i og tril dem efterfølgende i krymmel