Påske tryllepinde
Sjove påske tryllepinde er gode snacks og samtidig pynter på bordet.
Tid
30 minutter
Antal
Ca 30 tryllepinde
Ingredienser
75 g blødt smør
60 g flormelis
kornene af 1/2 vaniljestang
1 æg
skal af 1/2 usprøjtet appelsin
150 g hvedemel
Pynt
Flormelis
Vand
Krymmel
Sådan laver du påsketrylepinde
1. Bland smør og flormelis sammen med vaniljekorn, og rør det sammen
2. Tilsæt æg og rør blandingen ensartet.
3. Sigt melet i og bland, til dejen er samlet.
4. Lad dejen hvile tildækket i køleskabet i 1 time.
5. Tænd ovnen til 200° ved varmluft, så den er klar
6. Tag nu herefter en lille klump og tril lange stænger af dem – de skal være mellem 0.3-0.5 cm i diameter.
7. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og efterhæve på køkkenbordet i ca. 10 minutter
8. Bag tryllepindene ca 10 minutter til de er gyldne
9. Afkøl dem inden du pynter
10. Lave en tynd glassur og dyp dem i og tril dem efterfølgende i krymmel