Close
Log Ind Opret Bruger
Halloween med de små: Skab mindeværdige øjeblikke med dine små monstre
facebook pinterest twitter

Halloween med de små: Skab mindeværdige øjeblikke med dine små monstre

Avatar
15 oktober 2023, 10:10 Redaktionen

Halloween nærmer sig, og det er tid til at skabe uforglemmelige øjeblikke med dine børn. Selvom de måske er for små til at deltage i uhyggelige hjemsøgte huse, er der stadig masser af sjove og spændende aktiviteter, I kan nyde sammen. Her er nogle fantastiske ideer til at fejre Halloween som en familie:

Udklædningssjov

Sæt gang i kreativiteten ved at lade dine små vælge deres egne kostumer. Måske vil de være søde hekse, små spøgelser eller farverige superhelte. Tag billeder af jeres udklædningsshow og lav minder for livet. Der er mange muligheder for at finde kostumer, men Fætter BR har hvert fald et stor udvalg. Hvis man ikke ønsker at bruge en formue, så er et hvidt lagen altid en vinder.

 

Læs også: De sjoveste halloween kostumer til hele familien

 

Halloween-bagning

Saml omkring køkkenbordet og lav lækre Halloween-bagværk som græskar-muffins eller spøgelsesformede cookies. Lad de små hjælpe med at dekorere, selvom det betyder, at der er lidt ekstra glasur overalt. Sæt gul og rød madlavningsfarve på indkøbslisten, så I kan lave muffinslignende græskar. 

Gå på skattejagt i baghaven

Arranger en skattejagt i baghaven med små overraskelser og slik som præmier. Brug små plastikgræskar eller spøgelsesfigurer som ledetråde. Dine børn vil elske at udforske og lede efter skatte.

Lysende græskarlygter

Skær græskar i mindre størrelser, så de små kan være med til at udhule dem og tegne ansigter. Brug batteridrevne te-lys indeni for at undgå ild, og lad dem se deres egen lygter skinne om natten.

 

Læs også: Opskrift: Lækker cremet græskarsuppe

 

Hyggelig filmnat

Efter en travl dag med aktiviteter, kan I slappe af med en hyggelig filmnat. Vælg en børnevenlig Halloween-film, pop nogle popcorn og krøl jer sammen under tæpperne.

Hjemmelavede Halloween dekorationer

Lad kreativiteten blomstre ved at lave hjemmelavede dekorationer som papirskeletter, spøgelsesguirlander eller uhyggelige døre til huset. Dine små kan dekorere jeres hjem og være stolte af deres kunstværker.

besøg en lokal Halloween begivenhed

Kig efter lokale begivenheder som Halloween-tema markeder, gåture i spøgelseskvarterer eller børnevenlige skræmmeshows. Dette er en fantastisk mulighed for at introducere dine børn til sjove og skræmmende Halloween-oplevelser. Tivoli i København og Århus har Halloween dekorationer til den helt store guldmedalje og Bakken, nord fra København dekorerer også op til Hallowen.

8. Sødt og Sundt

Selvom slik er en vigtig del af Halloween, kan du også inkludere nogle sunde alternativer. Lav græskarformede frugtsnacks eller server skiver af æbler med karamel.

Så vær klar til en uforglemmelig Halloween med dine små monstre. Skab minder, grine sammen og lad jer rive med af den festlige atmosfære. Disse aktiviteter vil ikke kun underholde dine børn, men også styrke jeres forhold som familie.

Husk at tage masser af billeder for at fange de glade øjeblikke og dele dem på sociale medier! Måske er det dine ideer, der inspirerer andre mødre og fædre til at skabe deres egne skræmmende sjove minder.

God Halloween og husk at tage det med ro – det er en skræmmende sjov tid! 🎃👻🍬