Close
Log Ind Opret Bruger
Knækbrød hjemmelavet og med masser af kerner
facebook pinterest twitter

Knækbrød hjemmelavet og med masser af kerner

Redaktionen
6 april 2014, 11:27 Redaktionen

Knækbrød hjemmelavet og masser af kerner

Lækkert knækbrød med masser af kerner, dejlig nemt at lave, og dejligt at have med i tasken på farten.

Hvis du ikke lige har alle de rigtige ingredienser til knækbrødene, så bare brug, hvad du har. Hvis du investerer i alle kerner og frø (som i øvrigt ikke koster alverden), så har du til ret mange gange.

 

Tid

25 minutter

 

Ingredienser

1 dl havregryn

1 dl sesamfrø

1 dl hørfrø

1 dl solsikkekerner

1 dl græskarkerner

3,5 dl hvedemel

1 tsk bagepulver

2,5 tsk salt

2 dl vand

1,25 dl olie

 

Sådan laver du knækbrød:

1. Rør havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkerkerner, græskarkerner, hvedemel, bagepulver og salt sammen i en skål.

2. Tilsæt vand og olie, og rør dejen godt sammen – ja, den skal være klistret!

3. Læg et stykke bagepapir på bordet foran dig, hæld halvdelen af dejen op på papiret og læg endnu et lag bagepapir ovenpå.

4. Rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir, læg det hele over på en bageplade, og fjern det øverste lag papir.

5. Gør det samme med den anden halvdel af dejen.

6. Skær dejen ud i firkanter (eller hvad du nu synes) med en pizzaskærer, og bag knækbrødene i ca. 15 min. ved 200 grader.