Close
Log Ind Opret Bruger
Thai kylling med nudler
facebook pinterest twitter

Thai kylling med nudler

Redaktionen
15 juni 2014, 11:43 Redaktionen

Thaikylling med nudler

Thai kylling er en skøn thai-inspireret ret med sprudlende farver og smag. Du kan selv regulere styrken med karrypasta.

Tid

30 minutter

 

Antal

4 personer

 

Ingredienser

Nudler og kylling

250 g nudler

2 spsk olie

500 g kyllingeinderfilet

1 spsk soyasauce

1 tsk orientalsk sesamolie

3 bundt forårsløg

120 g babymajs

1 courgette

1 rød peberfrugt

60 g peanuts

1 stor håndfuld friske koriander

 

Sauce

1 hønseboullionterning

2 dl vand

2 tsk rød thai karrypasta

3 spsk ketchup

1 spsk orientalsk sesamolie

2 tsk saucejævner

 

Sådan laver du thai kylling du:

1. Kog nudlerne i rigeligt vand tilsat 1 tsk salt i 4 min

2. Hæld dem i en sigte og spul dem med koldt vand. Lad dem dryppe godt af.

3. Vend kødet i soyasauce og halvdelen af sesamolien.

4. Rens og istandgør grøntsagerne. Forårsløgene skæres i stykker på ca. 2½ cm, babymajs, peberfrugt og courgetten skæres i tern på 1 cm

5. Rør alle ingredienserne til saucen sammen i en skål – pas på karrypasten er stærk!

6. Varm olien i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet ca. 2 minutter heri

7. Tilsæt forårsløg, majs, courgette og peberfrugt og lynsteg 2 minutter til

8. Tilsæt derpå saucen og lad retten koge i 2 minutter

9. Tilsæt nudlerne og bland alle ingredienserne godt sammen

10. Servér omgående thai kylling med nudler med et drys peanuts og friske koriander. Du kan regulere styrken ved at reducere mængden af karrypasta