Close
Log Ind Opret Bruger
Mørbradgryde
facebook pinterest twitter

Mørbradgryde

Redaktionen
9 april 2013, 13:43 Redaktionen

mørbradgryde med pølser og bacon

En lækker opskrift på mørbradgryde med pølser og bacon. Kan serveres med frisk pasta eller kartoffelmos – alt efter smag.

Squash strimler kan vælges som grøntsagstilbehør.

 

Tid

30 minutter

 

Ingredienser

1 pakke bacontern

1 stk svinemørbrad i små stykker

3 stk frankfurter pølser

250 g champignon i skiver

2 stk hakket rødløg

0,5 flaske mosede tomater

1 dl fløde

1 stk bouillionterning

2 tsk paprika

1 knivspids urtesalt

 

 

Sådan laver du mørbradgryde:

1. Bacontern steges og tages af panden.

2. Mørbraden skæres i mindre stykker og brunes i en gryde, hvorefter pølser og grønsager kommes i.

3. Det steges i 5 minutter til løgene er klare og champignonerne har afgivet væske.

4. Tomater, fløde, bouillon og paprika kommes i sammen med bacontern

5. Saucen koger op og smages eventuelt til med lidt urtesalt.

6. Serveres f.eks. med squashstrimler.