Mørbradgryde
En lækker opskrift på mørbradgryde med pølser og bacon. Kan serveres med frisk pasta eller kartoffelmos – alt efter smag.
Squash strimler kan vælges som grøntsagstilbehør.
Tid
30 minutter
Ingredienser
1 pakke bacontern
1 stk svinemørbrad i små stykker
3 stk frankfurter pølser
250 g champignon i skiver
2 stk hakket rødløg
0,5 flaske mosede tomater
1 dl fløde
1 stk bouillionterning
2 tsk paprika
1 knivspids urtesalt
Sådan laver du mørbradgryde:
1. Bacontern steges og tages af panden.
2. Mørbraden skæres i mindre stykker og brunes i en gryde, hvorefter pølser og grønsager kommes i.
3. Det steges i 5 minutter til løgene er klare og champignonerne har afgivet væske.
4. Tomater, fløde, bouillon og paprika kommes i sammen med bacontern
5. Saucen koger op og smages eventuelt til med lidt urtesalt.
6. Serveres f.eks. med squashstrimler.