Close
Log Ind Opret Bruger
Kartoffelsalat
facebook pinterest twitter

Kartoffelsalat

Redaktionen
14 april 2015, 11:30 Redaktionen

kartoffelsalat til grillmad

Hjemmelavet kartoffelsalat er et must til grillmad en sommeraften.

Vores favorit er en kold kartoffelsalat, hvor asparges kartofler er vendt i en dressing af creme fraiche, mayonnaise, løg, karry, dijon sennep og salt & peber.

Tid

60 minutter inklusiv kogning af kartofler

 

Ingredienser

800 g aspargeskartofler

2,5 dl creme fraiche

0,5 dl mayonnaise

1 tsk karry

0,5 revet løg

1 tsk salt

1 knivspids peber

Pynt

2 stk tomater

1 bundt purløg

 

Sådan laver du kartoffelsalat:

1. Kog kartoflerne i letsaltet vand – De skal være møre men faste. (kog kartoflerne i 10 minutter, herefter tage kartoflerne af kogepladen og lader dem stå i det kogende vand i 10 minutter.) Hæld vandet fra og lad kartoflerne køle af

2. Creme fraiche, mayonnaise og karry røres sammen i en stor skål

3. Løget rives fint og kommes i dressingen

4. Smag dressingen til med salt og peber

5. Pil kartoflerne og skær dem i skiver. Kom herefter kartoflerne i dressingen

6. Anret i en skål og kom kartoffelsalaten i køleskabet – gerne mindst 1 time

7. Inden servering pyntes kartoffelsalaten med tomater i både og hakket purløg