Close
Log Ind Opret Bruger

Babymad

Thaikylling med ris (+1 år)
Thaikylling med ris (+1 år) Thaikylling med ris til hele familien. Det anbefales ikke at børn får ris hver dag, da det indeholder arsen, men ris må gerne indgå som en del af en varieret kost. Retten kan smages til med friskrevet ingefær eller finthakket hvidløg.   Tid 45 minutter   Portioner 4 personer   Ingredienser 300 g kyllingekød 5 […]
Læs mere
Lasagne
Lasagne Lasagne stammer fra Italien og laves med skiftevis kødsauce, lasagneplader og bechamelsauce. Det er et rigtig godt alternativ til den klassiske ret pasta kødsauce. Retten er velegnet til at samle hele familien om aftenmåltidet. Serveres med blandet salat, majs, tomatsalat alt efter hvad familien fortrækker. Tid 1 time 15 minutter   Ingredienser Kødsauce 1 stort […]
Læs mere
Gullash med hvedekerner (+1 år)
Gullash med hvedekerner (+1 år) Gryderetter og simremad hitter blandt rigtig mange børn. Grunden er at kødet bliver mørt og fyldt med smag og fordi saucen er perfekt til hvedekerner, kartoffelmos eller andre former for kartofler.   Tid Selve retten tager tager ikke så lang tid at gøre klar, men simretiden er 1,5 – 2 timer, men den tid kan […]
Læs mere
Guacamole (+1 år)
Guacamole (+1 år) Du kan bruge guacamole som pålæg på rugbrød, fyld i sandwich eller som tilbehør til aftensmaden. Tjek om avocadoen er moden ved at mærke om den er blød i toppen.   Tid 15 minutter   Ingredienser 2 modne avocado 2 fed hvidløg saft fra 1/2 citron 1 spsk olie   Sådan gør du: 1. Pil […]
Læs mere
Svensk pølseret
Svensk pølseret Serverer du svensk pølseret for en svensker vil vedkommende nok kigge mærkeligt på dig. Svensk pølseret er nemlig ikke svensk men en kendt dansk gryderiet. Det tætteste svenskerne selv kommer på en ret der ligner er “korv stroganoff” Svensk pølseret er nemt at lave og består af kartoffel- og pølsestykker i en sovs af tomatpuré, […]
Læs mere
Boller i karry (+1 år)
Boller i karry (+1 år) Helt uden at nogen opdager det, har der har sneget sig nogle grøntsager ind i børnefamiliens yndlingsret. Børnene er boller i karry med retten, og laver du en stor portion, kan du gemme den som en nem ret til dagen efter. TIPS: Der kan bruges hakket kalve- og svinekød max. 10% fedt.   Tid 35 […]
Læs mere