Close
Log Ind Opret Bruger

Babymad

Avocadomos – fra 4 måneder
Avocadomos – fra 4 måneder Denne opskrift er yderst simpel og kan laves i en fart. Avocado er rig på gode fedtstoffer og fibre, har en dejlig mild smag og en god konsistens. Du kan evt. variere denne opskrift ved at blande den med lidt most banan. Avocadomos kan også bruges som tilbehør til maden eller smøres på brød.   […]
Læs mere
Boghvedegrød – fra 4 måneder
Boghvedegrød – fra 4 måneder Når din baby skal introduceres til mad, er forskellige typer grød en god start. Du kan starte ud med en lind grød og gøre den tykkere i takt med, at dit barn vænner sig til konsistensen. Hvis du vælger at lave grøden på Arla Baby&Me® organic tilskudsblanding / brystmælk, skal der ikke fedtstof i. Boghvedemel […]
Læs mere
Majsgrød – fra 4 måneder
Majsgrød – fra 4 måneder Majsgrød er velegnet, når din baby skal vænne sig til at spise fast føde. Det får en god lind konsistens og er mildt i smagen. OBS: Du må først erstatte Arla Baby&Me® organic tilskudsblanding / brystmælk med sødmælk, når dit barn er over 12 måneder.   Ingredienser 0,25 dl majsmel 1 dl vand 1 tsk […]
Læs mere
Øllebrød – fra 4 måneder
Øllebrød – fra 4 måneder Der var engang, hvor øllebrød var noget, man kogte sammen af de gamle rugbrødskorper, fordi hele rugbrødet skulle bruges. Men børn elsker det stadig, øllebrød er en rigtig god grød til at starte dagen også for din baby.   Tid Rugbrød og vand skal trække 30 minutter, stil det evt over aftenen inden, så er […]
Læs mere
Grov sød kartoffel- og pæremos – fra 6 måneder
Grov sød kartoffel- og pæremos – fra 6 måneder Rigtig lækker mos med søde kartofler og pære, kartoflen gør at mosen mætter lidt mere end traditionel frugtmos.   Tid 15 minutter   Ingredienser 1 stk sød kartoffel skrællet og i tern 1 stk pære skrællet og i tern 2 spsk vand 1 spsk fedtstof (jeg bruger smør) 0,5 dl Arla Baby&Me® organic tilskudsblanding / […]
Læs mere
Hirsegrød – fra 4 måneder
Hirsegrød – fra 4 måneder Hirseflager har en fin og mild smag og er god til babygrød. Når du laver grød på flager, bliver konsistensen mere “fnugget” – det kan være en god måde at vænne dit barn til mad med mere grynet og klumpet konsistens. Du kan nemt udskifte hirseflagerne med f.eks boghvedeflager. Tip: Du kan evt. pifte grøden […]
Læs mere
Speltgrød med æble og vanilje – fra 9 måneder
Speltgrød med æble og vanilje – fra 9 måneder Speltgrød er et godt morgen eller frokostmåltid til din baby.   Tid 20 minutter   Ingredienser 1 dl speltkerner 2,5 dl vand 1 dl æblemos 1 dl Arla Baby&Me® organic tilskudsblanding / brystmælk 0,5 tsk vanilje   Hvis dit barn er over 12 måneder kan du bruge samme mængde letmælks naturel yoghurt i stedet for […]
Læs mere
Æble- og kanelpandekager (+9 måneder)
Æble- og kanelpandekager (+9 måneder) Lækre æble kanel pandekager, der er et kæmpe hit for babyer og deres større søskende.   Tid 60 minutter   Portioner Portionen er til 12 pandekager   Ingredienser 2 dl æblemos 1 tsk kanel 0,5 dl majsmel 1 dl boghvedegryn 2 dl groft hvedemel 1 dl havregryn 0,5 tsk Salt   Sådan gør du 1. Pisk […]
Læs mere
Minestronesuppe
Minestronesuppe Hurtig og nem minestronesuppe med kylling og kikærter. Drys med parmesanost og server brød til.   Tid 45 minutter   Ingredienser 600 g kyllingeinderfilet 2 spsk olie 1 stk løg 3 fed hvidløg 3 gulerødder 1 bagekartoffel 1 dåse kikærter 2 dåse flåede/hakkede tomater 1,2 l vand 4 stk hønsebouillionterning 2 knivspids knust chilipulver Salt […]
Læs mere
Kylling bolognese med fuldkornspasta
Kylling bolognese med fuldkornspasta En anden variation af bolognese klassikeren hvor oksekødet er udskiftet med kyllingekød. Servér kylling bolognaise med pasta og råkost. Tid 30 minutter Ingredienser 1 stk løg 2 stk gulerod 2 stk bladselleri 2 fed hvidløg 1 spsk olivenolie 500 g hakket kyllingekød 1,5 dåse flåede/hakkede tomater 0,5 tsk tørret basilikum 2 stk laurbærblade salt og […]
Læs mere