Close
Log Ind Opret Bruger
Kylling bolognese med fuldkornspasta
facebook pinterest twitter

Kylling bolognese med fuldkornspasta

Redaktionen
25 april 2013, 11:40 Redaktionen

kylling bolognase med pasta

En anden variation af bolognese klassikeren hvor oksekødet er udskiftet med kyllingekød.

Servér kylling bolognaise med pasta og råkost.

Tid

30 minutter

Ingredienser

1 stk løg

2 stk gulerod

2 stk bladselleri

2 fed hvidløg

1 spsk olivenolie

500 g hakket kyllingekød

1,5 dåse flåede/hakkede tomater

0,5 tsk tørret basilikum

2 stk laurbærblade

salt og peber

 

Sådan gør du:

1. Rens grønsagerne og skær den i små tern.

2. Svits grønsagerne i olie.

3. Det hakkede kyllingekød tilsættes og svitses med.

4. Flået tomat og krydderier tilsættes.

5. Retten koger under låg ca. 15-20 min. (tilsæt evt. lidt vand under kogningen).

6. Laurbærbladene tages op.

7. Retten smages til med salt og peber