Kylling bolognese med fuldkornspasta
En anden variation af bolognese klassikeren hvor oksekødet er udskiftet med kyllingekød.
Servér kylling bolognaise med pasta og råkost.
Tid
30 minutter
Ingredienser
1 stk løg
2 stk gulerod
2 stk bladselleri
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
500 g hakket kyllingekød
1,5 dåse flåede/hakkede tomater
0,5 tsk tørret basilikum
2 stk laurbærblade
salt og peber
Sådan gør du:
1. Rens grønsagerne og skær den i små tern.
2. Svits grønsagerne i olie.
3. Det hakkede kyllingekød tilsættes og svitses med.
4. Flået tomat og krydderier tilsættes.
5. Retten koger under låg ca. 15-20 min. (tilsæt evt. lidt vand under kogningen).
6. Laurbærbladene tages op.
7. Retten smages til med salt og peber