Kartoffel-persillerodsmos – fra 6 måneder
Lækker kartoffel-persillerodsmos der kan spises fra din baby er 6 måneder.
Tid
30 minutter
Ingredienser
100 gram kartofler
50 gram persillerod
2 dl vand
3 kvist persille
1 tsk fedtstof
0,5 dl Arla Baby&Me® organic tilskudsblanding / brystmælk
Sådan gør du
1. Skræl kartoflerne og persilleroden, og skær dem i mindre stykker.
2. Kog vand, kartofler og persillerod i en lille gryde under låg i ca. 15 min., til de er møre.
3. Skyl persillestilkene, pluk bladene af, og hak dem. Kog bladene med i mosen i de sidste minutter.
4. Hæld kartoffelvandet fra, gem lidt til senere.
5. Lad kartoflerne og persilleroden dampe af i ca. 1 min. Mos kartoflerne, persillebladene og persilleroden med en gaffel eller med en kartoffelpresser.
6. Varm mælken op, og rør fedtstof og Arla Baby&Me® organic tilskudsblanding / brystmælk i mosen, til den har en passende konsistens. Hvis mosen bliver for tyk, tilsættes lidt af kogevandet.
7. Man kan også blende det hele i en foodprocessor for en mere cremet konsistens.