Close
Log Ind Opret Bruger
Kartoffel-persillerodsmos – fra 6 måneder
facebook pinterest twitter

Kartoffel-persillerodsmos – fra 6 måneder

Redaktionen
17 februar 2014, 17:29 Redaktionen

Kartoffel-persillerodsmos er lækker og smager skønt

Lækker kartoffel-persillerodsmos der kan spises fra din baby er 6 måneder.

 

Tid

30 minutter

 

Ingredienser

100 gram kartofler

50 gram persillerod

2 dl vand

3 kvist persille

1 tsk fedtstof

0,5 dl Arla Baby&Me® organic tilskudsblanding / brystmælk

 

Sådan gør du

1. Skræl kartoflerne og persilleroden, og skær dem i mindre stykker.

2. Kog vand, kartofler og persillerod i en lille gryde under låg i ca. 15 min., til de er møre.

3. Skyl persillestilkene, pluk bladene af, og hak dem. Kog bladene med i mosen i de sidste minutter.

4. Hæld kartoffelvandet fra, gem lidt til senere.

5. Lad kartoflerne og persilleroden dampe af i ca. 1 min. Mos kartoflerne, persillebladene og persilleroden med en gaffel eller med en kartoffelpresser.

6. Varm mælken op, og rør fedtstof og Arla Baby&Me® organic tilskudsblanding / brystmælk i mosen, til den har en passende konsistens. Hvis mosen bliver for tyk, tilsættes lidt af kogevandet.

7. Man kan også blende det hele i en foodprocessor for en mere cremet konsistens.

 

Køb: madbeholdere i Min-Mave Shoppen