Close
Log Ind Opret Bruger
Æggesalat med grøntsagschips – fra 6 måneder
facebook pinterest twitter

Æggesalat med grøntsagschips – fra 6 måneder

Redaktionen
23 februar 2014, 11:39 Redaktionen

egg

Suppler dine æggesalat hapser med grøntsagshapsere.

Grøntsagshapsere / hapsere kan laves efter smag og behag, her er valgt agurk og lidt ost, som barnet nemt selv kan sidde og tygge i.

 

Tid

20 minutter

 

Ingredienser

3 kogte økologiske æg
0,5 tsk. karry
1 dl økologisk mayonnaise

 

Sådan gør du:

1. Kog æggene

2. Pil dem og skær dem i passende små stykker, så det passer til dit barn.

3. Kom det hele i en skål æggene, mayonnaise, karry og peber.

4. Rør det hele sammen.

5. Serveres på brød sammen med grøntsagshapsere.