Quinoagrød – fra 4 måneder
Quinoa stammer fra Sydamerika, og er en af verdens ældste afgrøder.
Frøene har et højt indhold af fibre, protein og vitaminer.
Quinoafrø indeholder desuden næsten alle essentielle fedtsyrer, heriblandt omega 3.
Quinoagrød til babyer fra 4-6 måneder.
Tid:
15 minutter
Ingredienser:
1 dl quinoflager
2 dl koldt vand
1 tsk fedtstof
0,5 dl tilskudsblanding / brystmælk
Sådan gør du:
1. Kom quinoaflager og vand i en lille gryde, og bring det i kog under piskning.
2. Lad grøden småsimre i 3 minutter rør i den af og til.
3. Sluk for varmen, og rør fedtstof og mælk i, til grøden har en passende konsistens.
4. Servér grøden, når den er lettere afkølet og spiseklar, evt. med lidt frugtpuré på.