Øllebrød – fra 4 måneder
Der var engang, hvor øllebrød var noget, man kogte sammen af de gamle rugbrødskorper, fordi hele rugbrødet skulle bruges.
Men børn elsker det stadig, øllebrød er en rigtig god grød til at starte dagen også for din baby.
Tid
Rugbrød og vand skal trække 30 minutter, stil det evt over aftenen inden, så er grøden klar på 10 min.
Ingredienser
2 skiver mørkt kernefrit rugbrød
2 dl vand
1 tsk fedtstof
0.5 dl Arla Baby&Me® organic tilskudsblanding / brystmælk
Sådan gør du:
1. Hæld vandet i en gryde og bræk rugbrødet i små stykker ned i gryden.
2. Lad det trække 30 minutter eller natten over uden varme.
3. Hvis rugbrødet har suget alt vandet, tilsæt da lidt ekstra vand.
4. Bring vand og rugbrød i kog under omrøring i ca 2-3 minutter.
5. Tag gryden af og tilsæt fedtstof.
6. Blend grøden til den er jævn.
7. Tilsæt Arla Baby&Me® organic tilskudsblanding / brystmælk til grøden har en passende konsistens.
Toppings til øllegrøden
Bær af forskellig slags og frugtmos efter smag er gode ting at bruge som toppings.
Køb: et lækkert spisesæt der indeholder alt du skal bruge i Min-Mave Shoppen