Close
Log Ind Opret Bruger
Boghvedegrød – fra 4 måneder
facebook pinterest twitter

Boghvedegrød – fra 4 måneder

Redaktionen
17 februar 2014, 17:28 Redaktionen

Boghvedegrød en lind grød der er en god startgrød til baby

Når din baby skal introduceres til mad, er forskellige typer grød en god start.

Du kan starte ud med en lind grød og gøre den tykkere i takt med, at dit barn vænner sig til konsistensen.

Hvis du vælger at lave grøden på Arla Baby&Me® organic tilskudsblanding / brystmælk, skal der ikke fedtstof i.

Boghvedemel kan udskiftes med f.eks majsmel eller hirseflager.

Hvis du laver grøden på boghvedeflager, får den en mere grynet konsistens.

 

Tid

10 minutter

 

Ingredienser

0,25 dl boghvedemel

1 dl vand

1 tsk olie eller smør

0,5 dl Arla Baby&Me® organic tilskudsblanding / brystmælk

 

Opskrift

1. Pisk boghvedemel med vand i en gryde.

2. Bring grøden i kog under piskning, og lad den simre i ca. 1-2 minutter. Grødens konsistens bliver tykkere, når den begynder at koge.

3. Sluk herefter for varmen og rør fedtstof i grøden.

OBS Du skal ikke bruge fedtstof, hvis du bruger Arla Baby&Me® organic tilskudsblanding / brystmælk.

4. Tilsæt nu Arla Baby&Me® organic tilskudsblanding / brystmælk. Mængden af mælk afhænger af, om dit barn er vant til grød.

5. Tilføj mere mælk hvis konsistensen er for tyk.

Køb: din babys første spisesæt

 

Se videoen med grundopskrift på grød