Boghvedegrød – fra 4 måneder
Når din baby skal introduceres til mad, er forskellige typer grød en god start.
Du kan starte ud med en lind grød og gøre den tykkere i takt med, at dit barn vænner sig til konsistensen.
Hvis du vælger at lave grøden på Arla Baby&Me® organic tilskudsblanding / brystmælk, skal der ikke fedtstof i.
Boghvedemel kan udskiftes med f.eks majsmel eller hirseflager.
Hvis du laver grøden på boghvedeflager, får den en mere grynet konsistens.
Tid
10 minutter
Ingredienser
0,25 dl boghvedemel
1 dl vand
1 tsk olie eller smør
0,5 dl Arla Baby&Me® organic tilskudsblanding / brystmælk
Opskrift
1. Pisk boghvedemel med vand i en gryde.
2. Bring grøden i kog under piskning, og lad den simre i ca. 1-2 minutter. Grødens konsistens bliver tykkere, når den begynder at koge.
3. Sluk herefter for varmen og rør fedtstof i grøden.
OBS Du skal ikke bruge fedtstof, hvis du bruger Arla Baby&Me® organic tilskudsblanding / brystmælk.
4. Tilsæt nu Arla Baby&Me® organic tilskudsblanding / brystmælk. Mængden af mælk afhænger af, om dit barn er vant til grød.
5. Tilføj mere mælk hvis konsistensen er for tyk.
Køb: din babys første spisesæt