Close
Log Ind Opret Bruger
Min-Maves brugere har testet Airshells på rejsen
facebook pinterest twitter
Annonce

Min-Maves brugere har testet Airshells på rejsen

Avatar
31 maj 2024, 07:41 Redaktionen

Som forældre ved vi, hvor vigtigt det er at beskytte vores dyrebare ejendele, især når vi rejser. Airshells tilbyder en fantastisk løsning til at beskytte klapvogne og barnevogne mod skader under flyrejser.

Vi har fået 4 mødre fra vores netværk til at teste Airshells, og de deler deres oplevelser med produktet her:

 

Mie, familie på 3 med en datter på 7,5 måned

“Vi har på vores seneste ferie valgt at benytte os af Airshells, da vores klapvogn ikke kan gå som håndbagage. En investering i en klapvogn er ofte ikke en billig affære, og derfor havde vi et ønske om at passe godt på den under en ofte hårdhændet behandling. Som forældre er tiden knap, og derfor er nemme og hurtige løsninger guld værd.

Airshells

Airshells bestilles nemt via deres hjemmeside til afhentning i Københavns Lufthavn. Afhentningsstedet ligger lige mellem ankomsthallen og Terminal 2 og er ikke til at overse. Udleveringen gik hurtigt og bekvemt, og servicen var i top! 

Vi fik gennemgået af medarbejderen, hvordan den virker, og fem minutter efter var vi videre til check-in. Tasken er forholdsvis stor, men kan foldes sammen og vejer næsten ingenting. Vi pakkede den ind i tasken og afleverede den til personalet. 

Airshells

Under vores rejse kunne vi have den liggende på de overnatningssteder, vi var, eller i bilen under transport til og fra nye steder. Aflevering af tasken foregik nemt, da den kunne afleveres ved stor bagage. Alt i alt en rigtig nem løsning, som vi helt sikkert kommer til at benytte os af igen.” 

 

Sofie, familie på 3 med en baby på 5 måneder

“Vi havde en rigtig god oplevelse med Airshells på vores flyrejse til Mallorca. Vi hentede vores Airshells i Billund Lufthavn, og der var ingen ventetid på at få udleveret produktet. Vi har en Odder Vida barnevogn med langt liggemål, som er en af de større barnevogne på markedet, men der var masser af plads til den i Airshells-tasken.

Der var en guide på indersiden af tasken, der viste, hvordan barnevognen bedst skulle pakkes ned, hvilket gjorde det super nemt. Da vi fløj hjem igen og landede i Billund, blev stregkoden scannet, og vi afleverede tasken i den opstillede kurv. Det fungerede rigtig fint, og barnevognen havde ingen skrammer fået på turen.

Den eneste ulempe var, at tasken er lidt stor at skulle have med sig, når man lander, men det er også det eneste negative, vi kan sige om oplevelsen, og den kan ligge under barnevognen.  

Alt i alt fungerede Airshells super godt, og det gav os ro at vide, at vores barnevogn var godt beskyttet.”

 

Anastasia, nybagt mor:

“Airshells = lifesaver. 

Når man som os er nybagte forældre og skal på ferie, melder alle bekymringer sig. Husker man alt? Hvordan går flyveturen? Og ja, hvordan får vi egentlig vores uundværlige barnevogn med?

Hertil må vi bare sige, at Airshells fjernede en stor bekymring. Vi lejede en Airshells på nettet, hvilket var super nemt og lige til. Da vi kom i lufthavnen til afhentning, var det endnu nemmere. Vi blev guidet i, hvordan vi pakker, hvor vi afleverer, og hvor vi kunne afhente, når vi landede igen. Alt i alt super nemt og smertefrit. 

Næste bekymring var så, om barnevognen ville tage skade, da der ofte bliver kastet lidt rundt med bagage. Men hertil blev vi igen overraskede – Airshells er simpelthen så godt beskyttende, at ikke en flue var trængt ind.

Vi drager snart videre på eventyr, og en ting er stensikker – Airshells bliver bestilt igen! Tusind tak for en god oplevelse og en fantastisk kundeservice.”

 

Anna, mor til 2 og rejste med en tvillingevogn:

“Vi lånte en tvillinge-Airshells, da vi skulle til Fuerteventura i en uge med vores to børn på 4 mdr og 2,5 år, hvor vi tog en dobbelt babyjogger + lifte til med. 

Der var masser af plads til det hele, og det var nemt at pakke i Airshells, men også at pakke Airshells-tasken sammen, når joggeren var taget ud.

Ift. afhentning og aflevering af Airshells var det super nemt og enkelt i Billund lufthavn“ 

Anmeldelserne fra vores brugere på www.min-mave.dk viser tydeligt, at Airshells er en pålidelig løsning for forældre, der ønsker at beskytte deres klapvogne og barnevogne under flyrejser. Det er nemt at bestille, nemt at bruge og giver en uvurderlig ro i sindet. Vi kan varmt anbefale Airshells til alle rejsende forældre.

 

Om Airshells:

Airshells er en specialdesignet transporttaske, der beskytter klapvogne og barnevogne mod skader under flyrejser. Tasken er robust og nem at anvende, hvilket gør den ideel til forældre, der ønsker at sikre deres barnevogn mod hårdhændet bagagehåndtering på rejsen. Airshells kan nemt bestilles online og afhentes i lufthavnen, hvilket gør rejsen både praktisk og bekymringsfri. Den udlejes fra 30 lufthavne i Norden.