Close
Log Ind Opret Bruger
Strammer dine bukser? – 6 musthaves til din graviditet
facebook pinterest twitter
Annonce

Strammer dine bukser? – 6 musthaves til din graviditet

Julie - Min-Mave.dk
18 oktober 2021, 11:31 Julie - Min-Mave.dk

Tillykke, du er gravid! Nu begynder dit tøj inden længe at stramme. Du kan komme rigtig langt med meget almindeligt tøj i din graviditet, men der er altså bare noget tøj, som man bør investere i, for at få nemmere og mere behagelige ventedage. 

Vidste du godt, at 73% af alle gravide køber særligt tøj kun til sin graviditet?

Er du lidt bekymret for, at dit ventetøj ikke helt passer ind til din garderobe og din stil? Det behøver du slet ikke, at være fordi der er kommet så mange smukke og stilrigtige styles til de gravide de seneste år. 

Det kan være en jungle, at finde det rette sæt tøj og hvor mange penge vil man egentlig bruge på tøj som man kun skal bruge i 5-9 måneder. Der er heldigvis kommet så mange forskellige typer ventetøj, som faktisk også gør, at man får lyst til at bruge noget af det efter ens graviditet. Ventetøj behøver ikke at være lig med kedelig og ensformig. 

Der findes efterhånden mange forhandlere af ventetøj men ikke mange har et meget stort og bredt udvalg af styles til alle typer kvinder. Den danske webshop Mamalicious er Danmarks største shop for vente- og ammetøj og her finder du alle de items du har brug for til din graviditet – alt fra badetøj, jeans, hverdagskjoler, festkjoler, toppe, striktrøjer og jakker til undertøj, træningstøj, ammetoppe og skiftetasker. 

Deres mission er, at beklæde mødre fra deres første lille bule på maven til baby kommer frem. Tøjet skal være funktionelt, smart og behageligt, og alle deres styles er bæredygtigt produceret.

Graviditetstøj til alle lejligheder

Du finder på Mamalicious.com ventetøj til enhver anledning. Om du er på udkig efter behageligt hverdagstøj, graviditetsjeans med bumpband, der sikrer de bliver hvor de skal, eller om du skal til fest, så finder du på mamalicious.com et bredt udvalg af graviditets- og ammetøj. 

Mamalicious er et dansk brand, som blev grundlagt tilbage i 2005, som en del af bestseller-familien. 

Deres overordnede mission er at hjælpe kvinder gennem graviditeten og igennem perioden efter fødslen. I deres kollektioner er der fokus på de største trends og sæsonens farver, samtidig med at der er fokus på gode basisvarer og behagelighed. 

For Mamalicious er der naturligvis også fokus på bæredygtighed og i store dele af deres kollektioner vil I se materialer, der er lavet af mere bæredygtige fibre.

Fælles for de fleste af deres ventekjoler og ventetoppe er, at de både kan bruges under graviditeten, men er også anvendelige efter fødslen. Hvis du ammer, kan de let og diskret åbnes op – disse kaldes ”2-in-1”.

Jakker til før- under og efter graviditeten

Mamalicious har stort fokus på funktioner. I deres udvalg af overtøj finder du både ”2-in-1” eller ”3-in-1”. 

Her er der jakker, som kan bruges både før, under og efter graviditeten. 

Jakkerne kommer med 1 eller 2 ekstra paneler, som kan lynes i, for at skabe ekstra plads. Jakkerne med 1 panel, som kaldes ”2-in-1”, skaber ekstra rum under graviditeten, hvor jakkerne der kaldes ”3-in-1” og kommer med 2 ekstra paneler – et panel til at skabe ekstra plads, og et panel der gør det muligt at bære en babysele under jakken.

6 must have items i din gravid-garderobe

Tanktops i hvid og sort  MAMALICIOUS

Leggings til enhver stil fra MAMALICIOUS

Kjoler og strikkjoler i de smukkeste efterårsfarver fra MAMALICIOUS

BH’er til ventetiden og til ammetiden fra MAMALICIOUS

Så til alle jer gravide som læser med, fortvivl ikke. Man kommer rigtig langt med et par gode basic items i graviditeten og husk også, at det vigtigste er at det skal være behageligt og nemt for jer at få på – også når I er i 9. måned og ikke længere kan se jeres fødder.