Close
Log Ind Opret Bruger
Kropspleje til dig den kommende mor
facebook pinterest twitter
Annonce

Kropspleje til dig den kommende mor

Redaktionen
18 juni 2021, 09:29 Redaktionen

kropspleje til mor

Graviditet påvirker kroppen enormt meget, og det gør at man skal være ekstra god mod den og passe på. Der sker mange hormonelle forandringer, som blandt andet kan påvirke huden. Der er ikke nogen kvinder, som oplever deres graviditet ens, men derfor er det stadig vigtigt at forkæle sig selv under forløbet. Læs med her.

Strækmærker er noget, som mange kvinder gerne vil undgå, men de fremkommer ofte i forhold til en graviditet. Derfor er det en god idé at pleje huden omkring maven specielt, så den er gennemfugtet og spændstig.

Hos australian-bodycare.dk, kan man finde produkter, som er gode til netop gravide. Med en gratis babypakke fra Australian Bodycare, får du blandt andet en skøn body scrub, som indeholder 100% naturlig Tea Tree Oil fra Australien. Denne scrub til kroppen er med til at eksfoliere døde hudceller væk fra huden, samtidigt med at den fjerner bakterier. I den gratis babypakke får du også en kropsolie, som er med til at holde huden spændstig. Denne olie er med til at mindske ar, strækmærker og appelsinhud. Hvis du er gravid og gerne vil forkæle dig selv med naturlige produkter, så kan nu nemt tilmelde dig nyhedsbrevet og få de to produkter kvit og frit.

Australian bodycare til mor og barn

Australian Bodycare produkterne kan bruges til både gravide og mødre som ammer, med undtagelse af produktet, ’Corn Stick’, på grund af salicylsyre. Næsten alle produkter fra Australian Bodycare er vegansk med undtagelse af deres Barrier Cream og Rescue cream. Deres sortiment indeholder, hverken parabener eller hormonforstyrrende stoffer og er også hudvenlige. Produkterne er blevet dermatologisk testet og kan bruges til børn fra 3 år.

Hvad er Tea Tree Oil?

Tea Tree Oil, som kommer fra Australien har en lang historie bag sig. Aboriginals har brugt tea tree oil i lang tid før den kom på markedet. Olien har bakteriehæmmende egenskaber og er derfor dyrebare dråber. Bladene fra Tea Trees har før i tiden været brugt til blandet andet lidelser på huden. Olien med de mange egenskaber har over 150 indholdsstoffer i sig, som alle sammen giver den antiseptiske virkning. Tea Tree Oil kan bruges til rigtige mange formål som blandt andet hud og hår problemer.

Hvilke produkter tilbyder Australian Bodycare?

Hos Australian Body Care kan du finde produkter til hele kroppen. Det er muligt at købe pleje produkter og rene olier blandt andet. Ren olie modvirker bakterier og er derfor effektiv mod bumser, akne og andre urenheder. Den er desuden effektiv på områder, hvor det klør meget og kan afhjælpe dette.

Olien er altid god at have stående i skabet til når sådanne hudproblemer opstår. Indenfor kropspleje kan man også få effektiv fodpleje til blandt andet tørre fødder, revner på hælene og kløe og svie ved tæerne. Til kroppen kan man også få plejeprodukter i form af olie til huden og lotion.

Indenfor ansigtspleje er Australian Bodycare produkterne rigtigt gode til dig, som døjer med bumser og urenheder. Indenfor denne kategori kan man både få en stick til urenhederne, samt både renseprodukter og ansigtscreme. Der findes desuden en ansigtsmaske, som er dybderensende og forebyggende.

Hårprodukter til dig med hovedbundsproblemer

Rigtigt mange mennesker døjer med hovedbunden. Tør og irriteret hovedbund, som klør hele tiden, er det meget udbredt problem. Måske døjer du med skæl og ikke har fundet det rette produkt endnu.

Australian Bodycare har et udvalg af effektive produkter til lige netop disse problemstillinger. Med deres serum til hovedbunden kan man afhjælpe både skæl, tør og kløende hovedbund. Det er også muligt både at få en shampoo og balsam, som virker sammen med serummet som en hårplejesæt. Det kan være rigtigt ubehageligt og irriterende at have kløende hovedbund og det er lige præcis her, at Tea Tree Oil igen kommer til undsætning.

Intimpleje fra Australian Bodycare

Problemer fra de intime områder er også et udbredt problem, som mange mennesker døjer med. På grund af den sarte hud, kan der også her nemt opstå både kløe og tørhed blandt andet. Der kan være mange årsager til disse problemer, og det er altid en god idé at besøge lægen, hvis man mener noget er galt. Australian Bodycare har forskellige produkter til intimområder, som er ph-venlige. Indenfor denne serie kan man både få intimgel og barrier creme. 

Intim barbering kan også give mange problemer på de berørte områder af huden og dette er også et meget udbredt problem. Australian Bodycare har også en serie af produkter indenfor denne kategori. Produkterne til intimbarbering er blandt andet med til at afhjælpe problemer som røde knopper og indgroede hår. De røde knopper kan være særdeles trælse og klø rigtigt meget og det er derfor vigtigt at bruge produkter som afhjælper problemet og ikke gør det værre.

Der findes selvfølgelig også produkter til barbering indenfor ansigtet, som også er med til at afhjælpe de generelle problemer dertil.