Close
Log Ind Opret Bruger
TEST: Vores gravidpanel tester vores graviditetsforløb
facebook pinterest twitter

TEST: Vores gravidpanel tester vores graviditetsforløb

Julie - Min-Mave.dk
14 september 2022, 13:08 Julie - Min-Mave.dk

online graviditetsforløb

 

I forbindelse med vores lancering af vores online graviditetsforløb har vi givet nogle af vores gravide lov til at få adgang til forløbet og teste det, og her kommer deres anmeldelser af graviditetsforløbet: 

 

“Jeg blev virkelig begejstret da jeg blev gjort opmærksom på graviditetsforløbet” 

Ligesom så mange andre, så bruger jeg også Google rigtig meget, ikke kun her i min graviditet.

Google er ens bedste ven, på rigtig mange måder. Jeg har googlet dagligt i hele min graviditet men det aldrig ret nemt at finde gode kilder, derfor blev jeg virkelig begejstret da jeg fandt ud af at Min-Mave har lavet en online forløb for gravide hvor man kan blive klogere på bl.a. forebyggelse af fødselsbristninger, træning under graviditeten, forberedelse til amning, kostråd til gravide, sex og parforhold i de 3 trimestre og meget mere.

Det er virkelig dejligt at have så meget information samlet et sted også er det hele jo udarbejdet af fagfolk på de forskellige områder. 

Jeg får adgang til nyt indhold hver uge, som er relevant for den uge man er i! Dejlig overskueligt! 

Stor anbefaling herfra! 

 

“Du kan lære og træne en masse og du kan gøre det hele hjemmefra.”

 

Jeg takkede ja tak til teste Min-Maves graviditetsforløb selvom var i uge 32 da jeg startede i forløbet. Det første modul jeg gennemgik, omhandlede bækkenbunden og mere bækkensbund kontakt samt afspænding. Det var virkelig, som VIRKELIG givende for mig da jeg oplever problemer med tyngden og smerter omkring bækkenet. Jeg har fået af vide masser gange, at jeg skal knibe og jeg har også forsøgt, men jeg har aldrig vidst om jeg gjorde det korrekt. Det ved jeg nu! 

Nu er jeg lige gået ind i uge 36 og jeg er igang med lige præcis den del af forløbet, som jeg havde glædet mig allermest til. Nemlig fødselsforberedelsen. Jeg har lært om de forskellige faser af fødslen, vejrtrækningsteknikker samt smertelindring og i denne uge skal jeg have fat i min mand, for nu starter fødselsfarberedelsen. 

Jeg må indrømme, at jeg altid er lidt skeptisk når det kommer til abonnementsforretninger, men jeg synes faktisk virkelig Min-Mave har gjort et godt stykke arbejde med alle de dygtige fagfolk og alle de mange emner. Det er fedt at det kun er professionelle der fortæller og vejleder. Det er ikke altid nemt at finde den rette information på internettet, så det er faktisk virkelig rart at have et 100% sikkert sted at gå hen, hvor rigtig mange spørgsmål bliver besvaret. 

Du kan lære og træne en masse og du kan gøre det hele hjemmefra.

 

“Som alene-mor og gravid, så derfor er det virkelig rart at have noget at læne sig op af”

Jeg er en af dem som har brugt Min-mave rigtig meget igennem min første og nu anden graviditet, så jeg blev rigtig glad for at høre de skruer noget op for fagligheden. Det er et super dejligt sted at være på Min-mave men jeg har manglet flere jordemødre og faglige folk på siden.

Da jeg hørte om deres online graviditetsforløb blev jeg virkelig glad, fordi jeg er selvvagt alene-mor til 2 og jeg synes det var hårdt at gå igennem første graviditet. Man er meget alene som alene-mor og gravid, så derfor er det virkelig rart at have noget at læne sig op af. 

Jeg er i uge 20 og har nydt at være med i forløbet de sidste 3 uger. Jeg kan heldigvis gå tilbage i ugerne og se alle videoer og lytte til podcasts helt fra graviduge 6. 

For mig har det særligt været rart med træning og yoga videoerne i alle tre trimestre. Jeg træner meget normalt men stoppede helt da jeg blev gravid med mit første barn, fordi jeg var bange for at miste eller gøre noget som kunne skade mit barn. Denne gang er jeg ikke stoppet helt men har stadig ikke følt mig sikker, derfor har det været virkelig rart med de træningsprogrammer og teori man får i forløbet.

En sidste ting som også er virkelig rart og det er, at jeg kender mange af de medvirkende fagpersoner i forvejen og deres uddannelsesmæssige baggrund er helt i top. Det skabte for mig, en virkelig stor tryghed og det tror jeg også det vil gøre for alle andre der er med. 

 

Om graviditetsforløbet

Det kan være meget skræmmende at gå igennem en graviditet og det er svært at finde den rette information og hjælp fra internettet. Teamet bag Min-Mave.dk har skabt et sted hvor gravide kan mødes og søge rådgivning hos de bedste fagpersoner i branchen.

Min-Mave vil gøre op med problematikken og mener at al information der gives i graviditeten, skal leveres af de rette faglige personer. 

Vi tror på at skabe et sted hvor sammenholdet og støtten mødre imellem kan eksistere sammen med fagligt korrekt indhold, der følger dig igennem din graviditet

Derfor har vi lavet et online graviditetsforløb med 15 forskellige fagfolk, som rådgiver og vejleder dig igennem hele din graviditet uge for uge. Vi kommer omkring alle de emner, vi ved gennem vores lange historik, kan skabe tvivl hos gravide. 

 

I forløbet finder du bl.a. sundhedsplejerske Maj Aaberg fra Ammebasen, jordemoder Sara Bjerregaard fra denrigtigejordemoder, sundhedsplejerske Sine fra Søvnplejersken, jordemoder Anne Gaia og mange mange flere. 

 

Forløbet dækker blandt andet:

  • Generel viden og faglige råd fra et hold af jordemødre
  • Træningsøvelser for gravide, med fokus på styrke og smidighed 
  • Yoga sessions til hele din graviditet
  • Gravidmassage for begyndere 
  • Forberedelse til fødsel 
  • Gør dig klar til amning og søvn
  • Værktøjer til at få kontrol over angstproblematikker i graviditeten

 

Få de -50% på den første måned med rabatkoden: TERMIN50 og lad os følge dig igennem din graviditet (lige meget hvor langt du er henne i din graviditet, er du velkommen. Vi har indhold fra uge 5-40)

Følg med på vores Instagram, hvor vi løbende afholder live Q+A og præsentere dig for alle vores fagfolk