Close
Log Ind Opret Bruger
Hold det perfekte babyshower for din veninde
facebook pinterest twitter
Annonce

Hold det perfekte babyshower for din veninde

Avatar
17 juli 2023, 10:49 Redaktionen

babyshower

 

Babyshower er en fantastisk måde at fejre og ønske den snart-til-at-være mor eller allerede nybagte mor god bedring og velkommen til det nye familiemedlem. Det kan være svært at planlægge et perfekt babyshower, men med de rigtige tips, så bliver det helt sikkert en succes! Først skal du finde ud af, hvor mange gæster der skal inviteres. Derefter bør du ikke glemme gaverne eller gaveindpakningen; lav selv fine papirsposer med personlige navneskilte og overraskelser indeni. Gaverne kan eventuelt bestå af bøger som “den lille prins” eller tøj, barnet kan bruge det første stykke tid. 

Endelig bør man også tage stilling til temaet for arrangementet – det kunne f.eks. være farverig sommerfest eller nostalgisk barndomshygge. Når temaet er valgt, kan du begynde at planlægge maden og drikkevarerne sammen med andre aktiviteter som spil eller quiz. Husk på at have lidt snacks liggende rundt om i rummet – det vil give festlighederne et ekstra spark!

Planlægning af det perfekte babyshower

Når man planlægger det perfekte babyshower for sin veninde, er der flere ting, man skal overveje. Først skal man som nævnt overveje, hvor mange gæster der skal være til stede. Dette afhænger selvfølgelig af, hvor stort et arrangement man ønsker at lave, men det er vigtigt at huske på, at jo flere gæster der er til stede, jo mere planlægning kræver det. Derudover kan du også overveje, om det skal være et surprise babyshower med fokus på gaver til den kommende mor, for eksempel gavekort til oplevelser, hun kan bruge på sig selv før eller efter fødslen. Eller du kan vælge at fokusere på gaver til den lille. Derudover er det også vigtigt til sidst at huske på dekorationerne – her kan man eksempelvis bruge farverige balloner og bannere med teksten “Baby Shower” eller “Velkommen Baby”. Dette vil give arrangementet et festligt udtryk og sikre, at alle gæsterne har en god tid.

Ideer til underholding

Et babyshower er en sjov og hyggelig måde at fejre den kommende baby på. Der findes mange forskellige ideer til underholdning til et babyshower. En af de mest populære aktiviteter er ‘Baby Bingo’, hvor gæsterne får udleveret bingo-kort med babyrelaterede ord på, som de skal holde øje med i løbet af festen. Når det rigtige ord bliver nævnt, skal gæsten markere det på sit bingo-kort. En anden sjov aktivitet er ‘Gæt barnets navn’. Her skriver gæsterne deres bud på barnets navn ned på små stykker papir og putter dem i en hat eller kurv. Til sidst trækker forældrene et stykke papir op og afslører barnets navn – hvilket ofte leder til stor glæde og overraskelse blandt gæsterne! Endelig kan man også arrangere en leg, hvor gæsterne skal prøve at klippe snore uden at bruge fingrene – dette kan især være sjovt for de yngre gæster.

Uanset hvordan du vælger at afholde din venindes babyshower, surprise fest eller ej, er det blot vigtigt at tage højde for, hvad man tænker, hun ville synes ville være sjovt, så man kan være garanteret en sjov og hyggelig fest.