Close
Log Ind Opret Bruger
Pas ekstra på dine tænder under graviditeten
facebook pinterest twitter

Pas ekstra på dine tænder under graviditeten

Redaktionen
25 maj 2021, 10:19 Redaktionen
gravid tænder

Graviditet ændrer mange ting. Det er en helt speciel periode, som kommer med mange ændringer med sig. Men derfor er det stadig vigtigt ikke at glemme sig selv helt. Og vigtigst af alt dine tænder. Selvom man er gravid, er det stadig vigtigt at passe ekstra godt på dine tænder. Hos Nordsjællands Tandlægecenter, er der altid gode og professionelle tandlæger klar til at hjælpe dig. Dine tænder bliver der altid taget godt af, så bestil en tid i dag og få taget et kig på dem.

Der er mange muligheder for tandbehandlinger. Om det er af praktiske årsager at du ønsker en ændring eller kosmetiske, så står der tandlæger med speciale i netop det du har brug for klar til at hjælpe. Med de nyeste teknologier inden for branchen, går behandlingen stille og roligt og med minimal smerte. Så du kan slappe af og komme godt igennem med din pågældende behandling.

Når man er gravid

Når man er gravid, er der pludselig mange ting der ændrer sig, fra appetit og madpræferencer og til besvær ved bevægelse. Det er noget der kan tage hårdt på ens krop, da den jo arbejder 9 måneder på fuldtid for at skabe nyt liv til verden. Men derfor er det stadig vigtigt ikke at glemme sig selv i processen. Det er vigtigt at tage sig af sig selv. Det betyder også at huske at tage til tjek hos tandlægen, så du ikke kommer til at få huller eller andre problematikker. Specielt når de let kunne være undgået ved et eftersyn hos tandlægen. Bestil en tid i dag og forebyg mulige problematikker i fremtiden.

Få altid god og kompetent behandling

Hos Nordsjællands Tandlægecenter, står der altid en række professionelle tandlæger klar til at hjælpe dig. Få rådgivning til din fremtidig behandling og bliv sat ind i hvordan det hele foregår. Du vil altid blive mødt med god service og et stort smil, som du kan tage med dig ud i verden. Du skal nemlig ikke skamme dig over at vise dine smukke tænder til verden, når din mund åbner sig til et smil.

Føl dig tryg og godt tilpas

For nogle kan det være en smule skræmmende at tage til tandlægen. For andre er det måske bare en smule ubekvemt at træde ind i et helt nyt sted. Men her er du altid sikker på at blive mødt med åbne arme og rolige omgivelser. Du kan med det samme mærke at du er i trygge hænder. Der kan være mange ting at være usikker omkring, men du vil blive mødt med en samtale i øjenhøjde. Så er du med på, hvad der foregår og bliver klogere på mulige behandlinger og metoder.

Alle de mange muligheder for dig

Der findes mange mulige behandlingsmuligheder og metoder og med den nyeste teknologi. Det er med til at gøre smerten til et minimum, så du kommer så smertefrit igen behandlingen som muligt. Lær mere omkring de forskellige behandlinger. Opdag alt muligt fra rodbehandling til blegning til proteser. Eller bare en simpel tandrensning. Se mere og find igennem en god samtale om hvad der vil passe for dig.