Close
Log Ind Opret Bruger
Uge 34+2 – Er det ok at melde sig syg?
facebook pinterest twitter

Uge 34+2 – Er det ok at melde sig syg?

Avatar
10 februar 2013, 14:04 cont

Er det ok for gravide at sygemelde sig i uge 34+2

Der er nu kun omkring 6 uger til den forestående fødsel.

Måske er du en af de heldige, der allerede er gået på barsel, og måske er du en af dem der skal igennem et par uger mere, før den står på barsel.

 

Nødvendigt at sygemelde sig

Ligegyldigt hvor glad du er for dit arbejde, kan du havne i den situation, at du må sygemelde dig fra dit arbejde.

Nogen er endda så hårdt ramt, at de har været sygemeldt længe. Uanset hvordan din situation er, så er der ingen grund til, at se det som en falliterklæring, hvis det bliver nødvendigt for dig at sygemelde dig.

 

Sygemelding til debat

Sygemelding er et emne, der med jævne mellemrum bliver tage op i debatten, og mange ser det som en lettelse, når de først har fået sygemeldingen.

Ingen kan forudse, hvordan ens krop reagerer på en graviditet. Det er derfor langt bedre at lytte til din krops signaler og stole på, at den ved, hvad der er bedst for dig og dit barn, i stedet for at kæmpe på arbejdet til du er helt ødelagt – det kommer der ikke noget godt ud af!

Tag en snak med din læge eller jordemoder om din situation. Hvis fagfolk mener, der er grund til en sygemelding, er det nok en god idé at tage imod.

Få information om: hvordan en sygemelding virker i praksis.

 

Baby uge 34+2 – rækker tunge

Diameteren på barnets hoved (målt fra øre til øre) er ca. 8,6 cm. Mavens omkreds er ca. 30,8 cm, og lårbenet er ca. 6,6 cm.

Vægten er meget individuel, men vil i denne uge være mellem ca. 1800 og 2850 g.

Dit barn vil ofte stikke sin tunge ud inde i livmoderen. Denne øvelse er med til at udvikle dit barns suttereflekser, som det har brug for, når det skal amme.

Dit barn forbereder sig på mange måder på livet uden for livmoderen.

Scanningsbillede af baby uge 34+2

 

Overvejer du at få en tatovering?

Så kan du overveje at lade dit barn designe din tatovering, som her 🙂

Læs også: De bedste og værste mortatoveringer

a98464_parent-tattoo_5

 

Alle børn udvikler sig forskelligt og alle graviditeter er forskellige. Beskrivelserne i denne graviditetskalender er derfor et billede af, hvordan en graviditet og en baby KAN udvikle sig. Hvis du har spørgsmål eller er nervøs, kontakt da din egen læge eller jordemoder.