Close
Log Ind Opret Bruger
Uge 18+2 – Hvad skal der i startpakken?
facebook pinterest twitter

Uge 18+2 – Hvad skal der i startpakken?

Avatar
3 juni 2013, 07:01 cont

gravid i uge 18+2 køber babyting til startpakken

Startpakken: Hvad skal du bruge til den nyfødte baby?

Du er måske så småt gået i gang med at købe ting ind til dit barn, eller tænker måske over, hvad du skal have indkøbt inden, du skal føde.

Mange kan godt lide at have startpakken med babyudstyr parat et stykke tid før terminsdatoen, så de ikke stresser over, om de mangler noget, når fødslen pludselig går i gang.

 

Fejlkøb

I iveren over at købe babyting og over alle de søde ting, man kan købe, kan man godt komme til at købe ting, man aldrig nogensinde får brugt.

Prøv derfor at have kritiske briller på, inden du begiver dig ind i en butik med babyudstyr.

Læs mere: Brugernes største fejlkøb

 

Must haves

Hvad der er et fejlkøb for den ene, er ikke nødvendigvis et fejlkøb for den anden. På listen over brugernes største fejlkøb og brugernes must haves går nogle af tingene f.eks. igen.

Hvis du vil undgå fejlkøb, kan du nøjes med at købe de helt essentielle ting, du ved, du kommer til at bruge, såsom tøj, stofbleer, dyne osv.

Læs mere: Brugernes indkøbsliste 

 

Uge 18+2 – Hænder og fødder udvikles

Diameteren på barnets hoved (målt fra øre til øre) er ca. 4,0 cm. Mavens omkreds er ca. 13,7 cm, og lårbenet er ca. 2,6 cm.

Vægten er individuel, men vil i denne uge være ca. 230 – 240 g.

Dit barns hænder og fødder har udviklet sig meget i løbet af de seneste uger og ser lidt store ud i forhold til ben og arme.

baby uge 18+2

 

Sådan kan almindelige ting i hjemmet få nye egenskaber

household-items-by-my-kids-article

 

Alle børn udvikler sig forskelligt og alle graviditeter er forskellige. Beskrivelserne i denne graviditetskalender er derfor et billede af, hvordan en graviditet og en baby KAN udvikle sig.
Hvis du har spørgsmål eller er nervøs, kontakt da din egen læge eller jordemoder.