Close
Log Ind Opret Bruger
”Ti stille, eller jeg slår dig!”- hvad man siger under fødslen
facebook pinterest twitter

”Ti stille, eller jeg slår dig!”- hvad man siger under fødslen

Avatar
8 februar 2013, 11:40 test

Fødslen - de sjove kommentarer

Under fødslen kan man føle sig ret presset og er helt i sine følelsers vold. Det kommer ofte til udtryk med ord. Læs de sjove, vrede og pinlige kommentarer vores brugere har strøet omkring sig med i deres livs største øjeblik.

I presseperioden var jeg meget irriteret på en våd klud på panden der blev ved med at falde ned i hovedet på mig og manden blev ved med at sige pust nu ordentligt ud. Jeg hævede min venstre hånd og lavede en knytnæve og sagde. “Ti stille, eller jeg slår dig”.

Åh mit røvhul, det er som om jeg skal skide. Alt pænt ordforråd forsvinder lidt, og en spade er en spade.

Fik at vide at føde hovedet var ligesom at føde en kokosnød – jeg sagde, at det havde jeg sgu ikke prøvet – om hun havde det?

I min presseperiode blev jeg ved med at råbe “Jeg skal skide!” og “Jeg skider fandme!”

Læs også “Hvordan føles veer?”

Ti minutter inden jeg fødte vores pige sagde jeg op til flere gange: “Årh, hvor er jeg dog bare sulten!”

Fik vist sagt “Jeg vil gerne hjem nu” midt under presseveer og “Fjern det lort ellers føder jeg ikke!”

Havde advaret kæresten om, at der nok ville komme nogle knap så pæne gloser fra mig. Men da det kom til stykket kunne jeg kun sige “av for pokker”, “fy for Søren” og en masse andre grimme ord, jeg ikke kan huske lige nu.

Jeg sagde mellem veerne at hvis min mand stadig ønskede flere børn, blev det ved adoption.

Bad dem flere gange om at pakke mine ting, for nu gad jeg ikke mere, og så måtte de sgu ordne resten.

Min mand filmede nogle veer så hvis jeg nu ville have flere børn, så ville han lige vise den optagelse.

Jeg lå og spiste romkugler under fødslen. Så de lyder der kom mest fra mig var nok nogle brøl ned i iltmasken og ‘Et stykke mere..!!’ (Kæresten ‘fodrede’ mig’)

 

Hvad to mænd sagde under fødslen

 

Jeg havde kastet op efter ve storm, og skulle presse, men udbrød: “Kan jeg ikke lige få lov at børste tænder?” Så lå på alle fire og børstede tænder mens jeg skulle presse.

Jeg skreg: ” Av, jeg kan ikke få ham ud! Og den pæneste til min kæreste: “Du lukker bare røven!”

Jordemoderen spurgte, om jeg ikke ville have noget for at komme af med afføring. Jeg svarede: “Nej jeg skidt tyndt hele dagen og det lugter værre end kattelort…”

Havde forberedt min mand på, at hvis jeg kaldte ham grimme ting under fødslen, så mente jeg dem ikke. Men i stedet for fik jeg sagt mange gange “Kan du se jeg har slet ikke svinet dig til” og det syntes vi var meget morsomt.

Kiggede på min kæreste og sagde: “DU gjorde dette mod mig!”

Da jeg havde veer, fik jeg at vide jeg skulle tage en dyb indånding, sige “2,3” og så puste ud igen. Blev SÅ bundhamrende hysterisk, da min kæreste så begyndte at sige “1,2”, i stedet for “2,3”.

Da vores store dreng kom til verden, var det første jeg udbrød “Guuud, det er jo en rigtig baby!” Ved ikke hvad jeg dog ellers havde forestillet mig.

Jeg fik af manden at vide at jeg gav ordrer uden brug af overflødig venlighed.

Efter 6 timer med veer og en smule lattergas troede jeg, at jeg skulle dø. Så jeg lukkede pænt øjenene, vendte mig om til min mor med tårer i øjene og sagde “Pas godt på hende mor, for jeg kan mærke, jeg dør nu.” 

Jeg bad tilsyneladende fødselslægen om at hive min datter ud i ørerne. Da han kiggede forbavset på mig, kiggede jeg seriøst på ham og sagde: “Kom nu, Lars. Jeg lover dig, at jeg ikke bliver sur, hvis de bliver grimme af det!”

 

Da jeg skulle føde min søn, får jeg kigget ud af vinduet, hvor en mand står på gesimsen og skal til at hoppe (begå selvmord)- hvorefter jeg råber “Han hopper, han hopper!”

Jordemoderen bliver ved at forsikre mig om jeg bare skal presse, for han hopper ingen steder.

Da det så endelig går op for hende hvad jeg mener får hun travlt med at ringe efter noget hjælp. Det var godt nok en underlig fornemmelse.

Da hovedet var halvt ude måtte jeg vente til næste presseve. Det gjorde så ondt at jeg bad jordemoderen skubbe hende ind igen, for det her gad jeg fandeme ikke.

Jeg sagde ikke så meget, men hver gang jordemoderen sagde noget sagde jeg: “SHHH!!!” Mens jeg kiggede surt på hende.

Jeg fik lattergas under min fødsel så sagde og så en masse underlige ting. Jeg troede blandt andet at Elmo fra The Muppets var i rummet sammen med os. Men det sjoveste var nok, da jeg spurgte min mand, om hans veer var overstået.

Under en ve sidder jeg med lattergas. Da veen er færdig, siger jeg til lattergasmasken: “Du er min bedsteste ven i hele verden.”

Min mand viftede med en brækbakke fordi jeg havde det meget varmt, og han blev på et tidspunkt meget optaget af, hvad der skete mellem benene på mig, så han glemte at vifte og det skulle han vist ikke have gjort. Jeg udbryder: “Hvad fanden laver du? FORTSÆT!!!”

Efter hver presseve udbrød jeg “god dammit” hvilket både jordemoder, min mor og min mand grinede meget af.

Dengang da jeg skulle føde første barn fik jeg besked af jordmoden at det er nu jeg skal presse og jeg svarede “Nej tak”. Hun spurgte mig hvorfor, og jeg svarede”Jeg skal skide”.

Efter ca 12 timer med intense veer kiggede jeg på min mand og spurgte ham (helt alvorligt), om vi ikke skulle aflyse det og tage hjem.

Med den første sagde jeg til jordemoderen: “Fjern fingrene eller jeg brækker dem”.

Da veerne gik i gang, troede jeg bare, jeg havde sådan lidt ondt i maven a la mavekramper, så jeg blev ærlig talt noget irriteret på min mand, som ville tage tid på dem og udbrød: “STOP SÅ med at tage tid på min mavepine, det er der for helvede ingen der gør – sgu da for dumt..!” 

 

Sagde til en stakkels jordemoderelev, at hun skulle droppe det pædagogiske pis, og så kunne vi ellers tale ved, når hun en dag havde trukket en kalkun ud gennem sit ene næsebor.

Da jeg havde født mit første barn skulle jeg syes en del. Lægen, der skulle sy mig, gav mig en lokalbedøvelse og jeg råbte ”Av, for ind i helvede altså!” Hun kiggede forbløffet op og sagde “Er det først nu, du synes det gør ondt?”

Midt i vehelvedet råbte jeg til min stakkels mand: “Du kommer aldrig i nærheden af mig med den tissemand igen. UD!” 

Da jordemoderen sagde: “Så kan jeg se håret, nu varer det ikke længe”, udbrød jeg: “Hun er ikke rød håret, vel?” Jordemoderen grinte og sagde nej. Jeg svarer: “Godt, så kan jeg godt føde hende”.

Jeg fik sagt følgende: “Hvis det her skal gøre så ondt, får du aldrig nogensinde sex mere!”

“Det har du fandeme sagt i en halv time nu!” sagde jeg til jordemoderen, da hun sagde, jeg bare lige skulle presse en enkelt gang mere. Efter fødslen, da min datter kom op på mig sagde jeg “Jeg har født en baby”. Ved ikke, hvad det ellers skulle have været.

Jeg kom vist til at sige “Jeg føler, der hænger en kæmpe lort ud af røven på mig”, da jeg var ved at føde hovedet.

Jeg sagde ikke så meget, men skreg en del! Dog fik jeg slået fødselshjælperen Lisbeth, da hun rørte min mave under en ve. Jeg rev min hånd fra mandens og langede ud efter hende. Hun holdt sig i baggrunden resten af fødslen – stakkels kvinde.

Ved min første fødsel stod min datter stille med hovedet lige præcis “dernede” mellem to presseveer og begynder så at dreje hovedet fra side til side. At stå fast på dét tidspunkt i fødslen er én ting – men at ungen beslutter sig for at kigge sig omkring imens gør helt usandsynligt ondt. Jordemoderen stoppede brat op, prikkede sin assistent på skulderen og sagde: “Arj, prøv at se!” Hvorefter assistenten udbryder “Guuuud, hvor sjovt!!”

Jeg fødte halv-siddende/liggende, og under presseveerne da vores søns hoved næsten var ude, sagde jordemoderen til mig: “Du må gerne tage dine arme herned og hive ham op til dig hvis du vil.” Jeg udbrød: “Nej nej, det må du gerne, hvis du gider.. eller hvad skal du da?” Den søde jordemoder smilede og forsikrede mig om, at det jo selvfølgelig var derfor hun var der.

“Puhaaa hvor jeg lugter, jeg vil gerne i bad.”

Har du selv ytret dit uheldigt under fødslen? Del din historie med os i kommentarfeltet herunder.