Close
Log Ind Opret Bruger
Brugernes bedste hjælp til at blive gravid
facebook pinterest twitter

Brugernes bedste hjælp til at blive gravid

Redaktionen
24 juli 2014, 09:51 Redaktionen

Hjælp til at blive gravid

Den bedste hjælp til at blive gravid, er at lære sin cyklus grundigt at kende, og holde sig selv om manden i topform.

Men derudover findes der en række husmorråd og andet godt, som måske er værd at lytte til, hvis du har brug for hjælp til at blive gravid.

Vi har surfet lidt på Min-Mave for at finde ud af hvilken hjælp M-M’s brugere brugte for at blive gravid.

Læs også: Sådan bliver du gravid med en dreng eller pige

 

Brugernes hjælp til at blive gravid

Blødkogte æg

“Masser af god sex og troen på det…. måske serverede jeg lidt mange blødkogte æg til min kæreste hehe”

Benene i vejret

“benene i vejret i en halv time, efter i har hygget. det hjalp her 😉 folk siger godt nok at det er en skrøne, men jeg tror på det og det skader jo ikke at prøve”.

Planlægning, planlægning, planlægning

“Altså jeg planlagde alt, har en app der fortæller hvor æl kommer og hvornår mens skal starte osv. Så alt var planlagt ned til mindste detalje og vi blev gravide i første forsøg. Der er nogle som ikke kan blive gravide fordi de tænker for meget over det. Så enten planlægger du eller også skal du kun tænke på sex.. Men husk to dage inden æl og 2 dage æl og selvfølgelig på selve dagen.. ” FrkEmilie90

Læs også: 6 tips til at blive hurtigt gravid

Pre-seed glidecreme

“Uha, der er SÅ mange skrøner osv – men jeg tror på det kommer, når det kommer…. man kan selvfølgelig tage lidt forbehold og leve sundt…… Tror også man kan ‘stresse’ for meget over det og kroppen går i baglås og ikke samarbejder – Vi købte, lidt for sjov tror jeg, pree-seed glidecreme (kan ikke engang huske om det hedder det) og brugte det i 3 forsøg, og der var jeg gravid – tror nu ikke det var derfor, men om ikke andet kan glidecreme jo bare være med til at gøre det sjovere” Mini-juul

Vær super sund

“Spis sundt, tag vitaminer, grin en masse og kom i rigtig god form! Det får din krop brug for, da en graviditet er virkelig hård for kroppen. Skær ned på parfume, kemikalier og parabener, alkohol og smøger.”

Læs også: Spis dig gravid og øg fertiliteten igennem kosten

Slap af og ha det sjovt

“Vi prøvede aaalt muligt forskelligt da vi prøvede at lave Ronja.. Men i sidste ende hjalp det da jeg slappede af omkring det. Det tog 9½ lange frustrerende måneder. Men i oktober sidste år, lavede jeg en masse sjove planer for at tænke på noget andet. Holdt dog stadig øje med æl som jeg kan se når jeg får. Vi havde sex på dagen og om aftenen var jeg i byen og feste, hvilket jeg stort set aldrig gør. Slappede helt af og hyggede mig helt vildt. Og vupti, blev sgu gravid!”

 

Har du fået en god hjælp til at blive gravid?

Hvis din farmor gav dig et godt råd, eller du har fundet et vidundermiddel, så del det med os.

 

Video: Niels, jeg er gravid!