Close
Log Ind Opret Bruger
Bliver du lettere gravid med orgasme?
facebook pinterest twitter

Bliver du lettere gravid med orgasme?

Julie - Min-Mave.dk
6 februar 2019, 09:17 Julie - Min-Mave.dk

Kvinde får orgasme, der hjælper hende med at blive gravid

Dag 8 i din cyklus betyder også, at det nu er “Lave-baby-sex uge”, og den står på masser af leg, erotik, og har selvfølgelig et meget seriøst og kærligt formål.

Måske håber også på at få nogle fantastiske orgasmer med i købet?

Det er der i hvert fald en god grund til at gøre. Evolutionen har nemlig ikke udelukkende givet os orgasmen, for vores underholdnings skyld, den har også et projekt baby formål.

Få Min-Maves populære Projekt Baby mails

Orgasme hos mænd

Hos mænd er orgasmen den muskelsammentrækning, der skyder spermen godt af sted, så sæden får en god start på den lange svømmetur op igennem din skede til ægget.

Mandens sæd skal tage omkring 18.000 svømmetag for at nå dit æg, og det tager ca. 2 timer, fra den har forladt penis til den er fremme.

Når sæden er fremme, venter den på at ægget kommer ved ægløsning.

Læs også: 9 sjove fakta om sæd

 

Kvinders orgasme

Kvindens orgasme kan måske også hjælpe til. Nogle studier viser nemlig, at de bølgende sammentrækninger, som der kommer under kvindens orgasme, trækker spermen opad igennem skeden.

Andre studier sætter spørgsmålstegn ved disse resultater, men under alle omstændigheder, er det bedst at have det sjovt og nyde sex, under projekt baby.

Læs også: Porno for pæne piger, gravide og nybagte mødre

 

Bedste sexpositioner

Der er ikke en overvældende videnskabelig bevisbyrde, der påviser, at en sexposition er bedre end en anden, men nogle eksperter anbefaler at man bruger missionærstilling eller doggy-style, da mandens penis kommer længere op i kvinden.