Close
Log Ind Opret Bruger
Biokemisk graviditet for dummies
facebook pinterest twitter

Biokemisk graviditet for dummies

Avatar
11 februar 2013, 21:43 subs

Biokemisk graviditet

En biokemisk graviditet er en graviditet, der går til grunde hurtigt og i de allerførste døgn af graviditeten.

Forstil dig dette scenarie:

Du har en lille mistanke om at du måske er gravid, og for at få vished vælger du at tage en graviditetstest.

Du tisser i en lille kop en tidlig morgen inden vækkeuret har ringet, og med rystende fingre får du pillet graviditetstesten ud af foliepakken.

Du sætter den ned i koppen med urinen og sikrer dig at urinen ikke kommer over for langt op.

Da den har stået i urinen nogle sekunder og du kan se at urinen er begyndt at trænge op i testen, fisker du den op og ligger den på et bord.

Efter ca. 5 minutter kikker du på testen og bliver meget overrasket. Snyder dine øjne dig, eller kan du virkelig se to streger på testen?

Du læser brugsanvisningen igennem, og der står jo at kommer der to streger frem så er du rent faktisk med stor sandsynlighed gravid. Så det må jo passe.

Efter et par dage hvor du har været i en tilstand, hvor du ikke ved, hvilket ben du skal stå på, beslutter du dig for at teste igen.

Det er simpelthen for utroligt til at være sandt, og du må bare have bekræftet nyheden. Du udfører testen og efter ca. 5 min. kikker du på testen igen.

Det kan ikke være sandt, du tager testen op, vender og drejer den og holder den op mod lyset men lige lidt hjælper det. Det er kun kontrolstregen der er kommer frem på testen, og den er negativ.

Du forstår ingenting. Da du senere går på toilettet er du begyndt at bløde, og du er begyndt at få smerter i maven. Din menstruation er startet. Du kan ikke forstå hvad der er sket, og tankerne begynder at køre i hovedet på dig.

Viste graviditetstesten et forkert resultat?
Var du gravid?
Hvorfor skete det?
og flere spørgsmål kommer måske senere hen.

Det er desværre en masse spørgsmål som du formentlig aldrig får et klart svar på.
Hvis du har haft et lignende forløb som jeg har beskrevet, har du sikkert oplevet det, man kalder for en biokemisk graviditet.