Close
Log Ind Opret Bruger
Uge 3+5 – Hvordan vil du sige: Jeg er gravid?
facebook pinterest twitter

Uge 3+5 – Hvordan vil du sige: Jeg er gravid?

Redaktionen
2 januar 2014, 07:52 Redaktionen

Befrugtet kvinder overvejer hvordan hun skal sige jeg er gravid

Det er jo ikke sikkert, det lykkes, at blive gravid i denne måned, men måske har du alligevel overvejet, hvordan du vil sige: Jeg er gravid!

At fortælle om graviditet er sådan en dejlig nyhed at dele med dem man holder af, så du kan nok ikke lade værre med at dagdrømme lidt om det store øjeblik.

Læs også: 11 Sjoveste måder at annoncere graviditet på

Hvis du allerede har fortalt din kæreste om din graviditet, så skriv herunder og fortæl os hvordan du fortalte om nyheden.

Får du vores gratis Projekt Baby mails? – Sådan skriver du dig op.

 

Sådan sagde andre “Jeg er gravid”

TikTok: Vi tester sammen

“Her hjemme er vi sammen om det at teste, altså jeg går ud og tisser på den, vender den på hovedet og går så ind til kæresten også vender vi den sammen ellers vender han den.

Sådan har vi gjort det de gange der er blevet testet indtil videre og vil foretrække det fortsætter sådan, synes det er så hyggeligt at være sammen om at få resultatet.”

 

My2Babies: Han var glad for at vi ikke kørte

“Sidste gang tog jeg en test en weekendmorgen. Manden var taget på arbejde, men skulle mødes med ham senere i hans butik.

Så da vi havde sat os ud i bilen og havde taget sele på siger jeg til ham, at han ikke må køre, for jeg har noget jeg vil vise ham.

Så stikker ham g-testen i hånden med de 2 streger og han udbryder “ved ikke hvad det betyder??” og jeg svarer “hehe, det betyder jeg er gravid!”  og så var han pludselig glad for vi ikke var begyndt at køre.

Vi sagde ikke noget til nogle af mine kollegaer den dag, men gik og hang lidt ekstra op af hinanden – søde minder  hehe..”

 

Babymaybaby: Hej mormor

“Vi håber a kunne holde det skjult indtil jul, for så kunne det jo være “nissen” kom med en lille gave, i form a en t-shirt, krus eller hagesmæk hvor det stod “hei mormor”.

 

 

Alle kvinders cyklus er forskellig, og denne kalender afspejler kun en gennemsnitlig cyklus på 28 dage. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, kontakt da egen læge.