Close
Log Ind Opret Bruger
Uge 3+3 – 35 % kan teste positiv i dag
facebook pinterest twitter

Uge 3+3 – 35 % kan teste positiv i dag

Redaktionen
4 januar 2014, 07:54 Redaktionen

35 % af alle befrugtede kvinder kan teste positiv i dag

Ca. en tredjedel af de gravide kvinder, der tester i dag, vil teste positiv, mens ca. 65 % af de gravide, der tester i dag, vil få en negativ test, selvom de faktisk er gravide – tør du teste?

I morgen tester ca. 51 % positiv, mens 68 % kan teste positiv om 2 dage. Der er først 100 % sikkerhed et par uger efter, menstruationen skulle have været der.

For at undgå skuffelser og frustrationer anbefales det at vente, til du er sikker på, at testen viser det rigtige resultat, men mange bliver alligevel glade, hvis det lykkes dem at teste positiv i dag.

Jo længere du venter med at teste, jo større bliver sandsynligheden for, at du kan være sikker på det resultat, som testen viser.

Læs også: Sådan fungerer en graviditetstest

Får du vores gratis Projekt Baby mails? – Sådan skriver du dig op.

 

Teste positiv hos lægen

Når du har fået en positiv graviditetstest, skal du kontakte din læge, og have din første undersøgelse.

Lægen tager i de fleste tilfælde en graviditetstest og spørger ind til familieforhold, og anbefaler dig at begynde på graviditetsvitaminer. Du får også opstartet en vandrejournal, som du skal bruge i resten graviditeten til dine læge- og jordemoderbesøg, scanninger mm., hvor den løbende bliver udfyldt.

Læs alt om: Den første lægeundersøgelse under graviditeten

 

Video: Et menneskeliv fra befrugtet æg til døden

Er du også begyndt at reflektere over menneskelivet?

Det er meget naturligt, når man planlægger at sætte et nyt liv i verden, at man reflekterer over sit eget liv og familiens liv i det hele tage.

Se hvad der sker inde i kroppen, fra vi skabes til livet slutter.

 

Alle kvinders cyklus er forskellig, og denne kalender afspejler kun en gennemsnitlig cyklus på 28 dage. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, kontakt da egen læge.