Close
Log Ind Opret Bruger
Vores mødre tester gravidvitaminer fra Zentabox
facebook pinterest twitter
Annonce

Vores mødre tester gravidvitaminer fra Zentabox

Avatar
28 december 2022, 09:05 Redaktionen

 

Anmeldelse af Tine: “Jeg bevidst om, at jeg på ingen måde fik de vitaminer og mineraler jeg havde brug for, da jeg aldrig har været god til at spise varieret”

Jeg er 32 år, bor sammen med min kæreste, vores søn på 2 år og så venter vi på lillesøster som gerne skulle flytte ind til foråret 2023.

Jeg har gjort brug af Zenta box i sammenlagt et års tid nu og jeg synes det er helt fantastisk. Det er så nemt og ligetil som det kan blive. Før jeg startede mit abonnement hos Zentabox var jeg bevidst om, at jeg på ingen måde fik de vitaminer og mineraler jeg havde brug for, da jeg aldrig har været god til at spise varieret. Jeg synes simpelthen at det var uoverskueligt, for det første at finde ud af hvad jeg manglede af vitaminer, hvad der var nødvendigt af det jeg troede jeg manglede og så bare det med at skulle købe 2-3-4-5-6 forskellige glas med vitaminpiller som hver eneste dag skulle tages frem. Her er Zentabox bare SÅ fedt!

Jeg tog en sundhedstest og fik nogle svar på hvad jeg manglede og hvorfor og ud fra det kunne jeg selv vælge hvad min Zentabox skulle indeholde. Så nu skal jeg bare tage fat i min Zentabox som fast står på spisebordet (det kan den nemlig godt, for den er pæn) åbner en lille pose, hælder pillerne ud i hånden og skyller dem ned. 

 

“Jeg tilføjede pregnant multivitamin”

Nu tager jeg selvfølgelig nogen ekstra vitaminer fordi jeg er gravid, og der loggede jeg blot ind på min profil på hjemmesiden og tilføjede “pregnant mulitivitamin” og opdaterede mit abbonnement. Udover “pregnant mulivitamin” får jeg:

  • Jerntilskud “Iron Lady” som jo også er anbefalet til gravide efter fra uge 10. i graviditeten.
  • “M-Power” og “Veggie essentials” da jeg spiser alt for få (eller ingen) grøntsager i hverdagen.
  • “Bone Strength” som er Calcium/Kalk og det har jeg valgt fordi jeg ikke får den 1/2 liter mælkeprodukt(er) om dagen som er anbefalet til gravide. “D-Balance” som er D-vitamin. Jeg sidder indenfor på et kontor hele dagen og kommer ikke ud og får D-vitamin fra solens stråler, derfor har jeg også tilvalgt dette. 

Zentabox giver bare rigtig god mening for mig i en travl hverdag og det giver mig et boost af god samvittighed at jeg ved, at min baby og jeg får de vitaminer og mineraler vi har behov for.

Læs også: Vitaminguide

 

Anmeldelse af Katrine: “Hold nu op- aldrig har det været nemmere at få mine daglige vitaminer”

Mit navn er Katrine. Jeg er mor til 2 skønne tumlinger og er gravid med nr 3- en til slut december. 

I mine forrige graviditeter var jeg virkelig dårlig til at huske at tage jern, folsyre og hvad man ellers skal have af tilskud når man gror en baby. 

Denne gang benytter jeg mig at Zentabox. Hold nu op- aldrig har det været nemmere at få mine daglige vitaminer. Hver morgen nupper jeg en pose fra rullen, hvor jeg får skræddersyede vitaminer som passer præcis til mit behov som gravid, så jeg passer godt på mig selv og baby inde i hulen.

 

Læs også: Jern og Gravditet – Alt du bør vide om jerntilskud

 

Om Zentabox

Zentabox gør det så nemt for dig, at huske dine vitaminpiller i din graviditet. De har udviklet en sundhedstest som analysere dine svar og giver dig præcis det vitaminmix som du behøver.

Hos Zentabox får du et kosttilskud tilpasset dig og din graviditet – med 100% omtanke for miljø og bæredygtighed. Hver måned sender de dig nye vitaminer, i små doseringsposer, så du ved at du overholder dit daglige vitaminbehov. Zentabox er en abonnementsservice og deres kunder får leveret deres kosttilskud lige til døren, hver eneste måned. 

Zentabox er 100% danskejet med base i Køge og produktion i Stege på Møn. 

Dertil vil vi gerne slå fast, at Zentabox arbejder ud fra evidensbaseret videnskab og Sundhedsstyrelsen anbefalinger.

 

Styrker vores børns fremtid

Zentabox er et klimavenligt tiltag da der er ultra kort fra produktion til dit køkkenbord. Produktionen foregår på Møn og derfor kan de spare på CO2, ressourcer og transport.

Derudover bruger deres dagsposer kun 40% af den plast som en traditionel vitaminbeholder bruger hver måned og poserne er lavet af den reneste form for plast der findes. Plastikken er også genanvendeligt og hvis det håndteres korrekt af jer, kan I være med til mindske aftrykket. 

Alt pap der benyttes er FSC-mærket, som er skånsomt for miljøet og med deres refill-løsning hjælper du også med at minimere brugen af pap og resourceforbrug.