Close
Log Ind Opret Bruger
Test af gravidboksen fra LittleUnbox
facebook pinterest twitter
Annonce

Test af gravidboksen fra LittleUnbox

Avatar
10 januar 2022, 10:06 Redaktionen

3 af vores skønne min-mave TESTERE har testet den populære gravidboks fra LittleUnBox. LittleUnBox er en månedligt abonnementsløsning til den gravide og til forældre til små mennesker mellem 0 mdr og op til 3 år. Produkterne i boksen er tilpasset barnets alder og udvikling og den gravide, under hele graviditeten. 

I denne gravidboks er det fyldt med forkælelse, inspiration og kvalitetsbevidste produkter til din graviditet. 

Boksen koster kun 198 kr. om måneden og har ingen bindingsperiode. Vores gravide brugere har testet LittleUnBox Gravid i 2 måneder og de er kommet med deres mening om denne gravidboks.

 

Se mere her: LittleUnbox giver 35% rabat på første boks, med koden MINMAVE35

 

Anmeldelse af Mille – “Gravidboksen fra LittleUnBox er så fin” 

Jeg modtog min første gravidboks super hurtigt, og har haft mulighed for at prøve tingene hen over weekenden. Jeg var lidt skeptisk overfor snegle serummet, men jeg har brugt det morgen og aften i et par dage, og det føles lækkert. Især efter jeg havde brugt ansigtsmasken der også følger med i boksen.

Virkelig hyggeligt med lidt ting til den kommende lillesøster også. Cremen “Soothing Cream” fra Bambo Nature har jeg allerede afprøvet på mig selv. Jeg har virkelig sart hud på kroppen, og det er kun blevet værre under min graviditet. Den fjernede straks den irritation og kløe jeg havde! Så den må lillesøster nok dele lidt med mig.

Og som man kan se på billederne er det ikke kun mor der er begejstret! Mollie synes det var sjovt at rulle rundt med massagerullen. Som jeg iøvrigt også synes er rigtig rar at bruge! Det er virkelig et godt koncept – Glæder mig allerede til næste boks.

 

Anmeldelse af Boel – “Den første gravidboks var selvforkælelse”

Jeg har de sidste to måneder haft fornøjelsen af at afprøve månedsboksene for gravide fra LittleUnbox.

Jeg har tidligere fået boksene i løbet af min søns første måneder, og ligesom den gang, er jeg meget tilfreds med indholdet. Det er så smart hvordan de forskellige bokse er skræddersyet efter hvor langt man er i graviditeten. 

Den første boks var meget fokuseret på selvforkælelse for mig, da jeg kun lige var gået ind i 6. måned. Der var et par ting til baby, men det passede mig rigtigt godt at det på tidspunkt fortsat var mig, der var i fokus. Til gengæld er jeg så glad for at novemberboksen er mere fokuseret på den kommende baby, da jeg også selv kan mærke, at lysten til at bygge rede nærmer sig 🤰🏻

Der var bl.a. i novemberboksen:

 • Krammekanin fra Manostiles
 • Defining brow gel fra GOSH
 • Eye Brow Kit fra GOSH
 • Faaborg Pharma creme
 • PUKKA Night Time te 

Alt i alt får man nogle dejlige bokse, som kommer som en glædelig overraskelse hver måned. En stor anbefaling herfra.

 

Anmeldelse af Karen – “Jeg fik fantastiske produkter, som jeg slet ikke vidste jeg havde brug for”

Jeg var så heldig, at få lov til at teste månedsboksen til gravide fra Littleunbox. Jeg har abonneret på babyboksene til min datter, da hun var 0-1 år og dem elskede hun også. Hver gang en boks ankom, var der kæmpe fest i lejligheden. 

Jeg har fået 2 af deres gravid bokse indtil videre, de var begge helt vildt gode og jeg var meget overrasket over boksnes indhold. Jeg fik fantastiske produkter, som jeg slet ikke vidste jeg havde brug for, plus lidt ekstra.

Jeg modtog min første boks i december da jeg var 4,5 måned henne og boksen indeholdt følgende produkter:

 • Stofble filibaba
 • Design Letters flaske to-go
 • Intimsæbe
 • Lansinoh ammeindlæg
 • Lanolincreme
 • Bambo Nature Hair og Body Wash

 

Jeg var meget positivt overrasket over indholdet og jeg kunne bruge alt i den. Det var virkelig en god oplevelse, som jeg kunne bruge til at hygge om mig selv – det er en rigtig forkælelses boks. 

 

Læs også: Boks til den gravide og vordende mor

 

Tak til alle vores dejlige testere for, at teste endnu et dejligt produkt fra en vores fantastiske samarbejdspartnere. 

 

LittleUnbox giver -35% på første boks med koden MINMAVE35

 

Hvis du gerne vil teste nogle af vores produkter, så skriv til os på [email protected]