Close
Log Ind Opret Bruger
Sutter der får smilet frem – AW21 fra Lullaby Planet
facebook pinterest twitter

Sutter der får smilet frem – AW21 fra Lullaby Planet

Julie - Min-Mave.dk
4 november 2021, 12:57 Julie - Min-Mave.dk
Mange sutter har et stort skjold, som dækker babys mund og næse. Lullaby Planets sutter følger ansigtets form og giver god plads til næsen – så du let kan se babys lækre smil.

NYHED: Det danske babybrand, Lullaby Planet, har netop lanceret en ny kollektion af sutter. AW21 føres i 15 smukke farver inspireret af naturen og skandinavisk design.

Trøst og tryghed til din guldklump

Uanset om dit barn er til de ammevenlige runde sutter eller foretrækker en mere tandvenlig suttetype, finder du den nye yndlingssut i Lullaby Planets AW21-kollektion.

Vi har valgt at fremstille sutterne i de tre former, som er mest populære blandt danske børn. Suttens vigtigste formål er jo at give trøst og tryghed til den lille baby. Derfor giver det kun mening at lave en sut til enhver smag,” forklarer Anne Katrine Wolgast, CEO i Lullaby Planet, og uddyber:

Det har været vigtigt for os at skabe en sut, hvor børnenes behov for trøst og tryghed forenes med den viden, der findes, om sutters indvirkning på tandstillingen. Vores sutter er designet, så de er så skånsomme som muligt, samtidig med at de imødekommer børnenes behov.

Funktionelt stilløft til den klassiske runde sut

Skulle du tegne en klassisk sut, ville du helt sikkert tegne en sut med et stort, rundt skjold og et rundt suttehoved.

Lullaby Planet har i AW21-kollektionen givet den populære runde sut med det store skjold et funktionelt stilløft – og det er der en god grund til, forklarer Anne Katrine Wolgast:

Suttedelen er stadig rund, hvilket er det, danske jordemødre anbefaler til ammebørn. Men det store skjold er blevet erstattet af et sommerfugleformet letvægtsskjold, som både er skånsomt for tandstillingen, lader dig se barnets smil og giver sutten et lettere udtryk.

AW21-kollektionen er skabt med fokus på tryghed, sikkerhed og bæredygtighed.

Kompromisløs tysk kvalitet

Lullaby Planets sutter er skabt ud fra et ønske om at være så bæredygtige som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Anne Katrine Wolgast fortæller:

Vi får produceret vores sutter i Tyskland. Det giver ikke bare en kort transport fra fabrikken – vi kan også være sikre på, at kvaliteten er helt i top, når sutterne er produceret i Tyskland,” fortæller Anne Katrine Wolgast, og fortsætter:

Det har været en utrolig spændende og lærerig proces at arbejde så tæt sammen med en tysk producent. Intet er overladt til tilfældigheden, og alt har været under luppen – fra suttens form og funktionalitet til minimering af materialespild og udvikling af en ny, bæredygtig emballage.

Lullaby Planets sutter kan i første omgang købes i enkeltstyk, hvor indlægssedlen er fremstillet af et trykkeri for autister, men senere på året kommer sutterne også i 2-pak i en plastikfri, plantebaseret emballage.

Er du nysgerrig efter at vide mere om Lullaby Planets AW21-kollektion af sutter?

Lullaby Planet - En bæredygtig begyndelse

Lullaby Planet er et dansk design brand med produkter til babyer og børn op til 3 år.

Målet er at drive en ansvarlig forretning, hvor vi ikke tærer mere på planeten og dens beboere, end den kan holde til, samtidig med at vi gør hverdagen med baby lidt enklere.

Med hjælp fra socialt og miljømæssigt bæredygtige virksomheder, fremstiller Lullaby Planet produkter i tråd med den danske designtradition, hvor kvalitet, design og funktionalitet går op i en højere helhed.

Følg Lullaby Planet på Instagram – her får du masser at inspiration til livet med baby samt løbende mulighed for at vinde lækre præmier.

https://www.instagram.com/lullabyplanet/