Close
Log Ind Opret Bruger
Sko til institutionsstart: Hvad får dit barn brug for?
facebook pinterest twitter
Annonce

Sko til institutionsstart: Hvad får dit barn brug for?

Redaktionen
16 maj 2018, 05:55 Redaktionen


skoringen,sko,instituitionsstart

Det er en stor (og følelsesladet) dag, når den lille skal starte i institution. Og der er meget, du skal have styr på – ikke mindst sko-garderoben.

Få et overblik over de forskellige sko, som guldklumpen får brug for. Så har du ro på, når den første institutionsdag kommer.

Sko til al slags vind og vejr

Når din guldklump begynder i vuggestue eller dagpleje, er der en masse, man som forældre skal tage stilling til. Én ting er, at man nu skal til at aflevere sit dyrebareste til andre og være væk i flere i timer om dagen.

En anden ting er alle de praktiske ting, man skal have styr på; overtøj, regntøj, termotøj, softshelldragt, ekstra tøj og sutter – og ikke mindst sko.

Hvad dit barn får brug for i sko-garderoben, afhænger af vejret og årstiden. Det er også ofte omkring institutionsstart, at babyer begynder at rejse sig og tage de første skridt. Så det har også betydning. Der er jo ingen grund til at investere i dyre vinterstøvler eller smarte sandaler, hvis
guldklumpen endnu ikke kan gå. Du kan finde en oversigt over skoene til institutionsstart lige her.

Læs også: Begyndersko – babys første sko

Hjemmesko er et must

Sutsko, hjemmesko, futsko, pussere – kært barn har mange navne.

Men når det gælder institutionsstart er de ikke til at komme udenom – uanset om dit barn går eller ej. Hjemmesko er godt til at holde de små fødder dejlig varme på de ofte fodkolde og glatte gulve.

Om du skal gå efter prewalkers eller hjemmesko, kan du få råd og vejledning om i din lokale Skoringen, og du kan få inspiration til hjemmeskoene her.

Hvis dit barn kan rejse sig og gå, så sørg for at købe hjemmesko med en fleksibel og skridsikker sål, så barnet står godt fast og ikke glider, når der bliver løbet og leget.

Det er meget vigtigt, at din lille guldklump får lige præcis den slags hjemmesko, som der er brug for. Der kan nemlig være forskel på, hvilke hjemmesko der er rigtige for dit barns fødder, og der kan være behov for varme hjemmesko om vinteren og tyndere sutsko om sommeren.

 

Tip

Det er vigtigt at skoene sidder ordentligt på dit barns fod. Er du på udkig efter de første sko til dit barn, kan du læse: Begyndersko – babys første sko på Skoringen Børneunivers.