Close
Log Ind Opret Bruger
Sådan holder du hovedet koldt – en guide til dig, der venter på barn
facebook pinterest twitter

Sådan holder du hovedet koldt – en guide til dig, der venter på barn

Avatar
24 juni 2013, 13:02 site1

Sådan holder du hovedet koldt

 

Meningsfuld ventetid

Når man ønsker at blive forældre kan rejsen være lang og tung for en stor del af de vordende forældre, som er i fertilitetabehandling eller som venter på at adoptere. For langtidsvordende forældre kan de let vente 5-10 år, før de får ønskebarnet, hvilket for mange langtidsvordende forældre bliver en psykisk ørkenvandring.

Liselotte vil med denne bog give videre af sine erfaringer og viden til andre langtidsvordende forældre, så de får en god og meningsfuld ventetid. Liselotte Vejborg, forfatteren af bogen, ventede 7,5 år og formåede at holde hovedet koldt og humøret oppe i al den tid.

Faktisk ventede hele 37 % af alle godkendte par i 2012 mere end 36 måneder fra godkendelse til hjemtagelse af barn og 8,4 % (omkring 4.800 børn) af fødselsårgangen 2012 blev født ved hjælp af fertilitetabehandling.

 

Hold hovedet koldt

“Sådan holder du hovedet koldt – en guide til dig, der venter på barn” indeholder masser af værktøjer og øvelser, som hjælper til at modvirke den stress og afmægtighed, mange føler i ventetiden.

Jens Damkjær, formand for Adoption & Samfund, skriver i forordet til bogen:

”Jeg er ikke i tvivl om, at bogen vil kunne hjælpe mange kommende adoptanter til at øge deres mentale robusthed i forhold til at varetage forældreopgaven. Dette vil ikke mindst
komme de børn til gavn, som venter på en mor og en far. Børn der har brug for forældre, der både kan holde hovedet koldt og hjertet varmt – en tilgang denne bog rummer til fulde”.

Bogen kombinerer forfatterens egen historie med letforståelig teori og en lang række øvelser, som er samlet i et arbejdshæfte, der gratis kan downloades fra bogens hjemmeside

 

Forfatter: Liselotte Vejborg
Pris: 247 kr.
Antal sider: 118 sider
Udgivelse: 28. juni 2013