Close
Log Ind Opret Bruger
Naturebaby – Når alle skal have råd til 100% økologi
facebook pinterest twitter
Annonce

Naturebaby – Når alle skal have råd til 100% økologi

Avatar
14 april 2020, 14:03 Julie - Min-Mave.dk

Økologi, bæredygtighed og rene produkter


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naturebaby – Når alle skal have råd til 100% økologi

Jeg har længe været på udkig efter en forretning, hvor jeg ved, at uanset hvad jeg putter i kurven, så er sikkerheden og kvaliteten 100% i fokus. Jeg har langt om længe fundet Naturebaby, som har Danmarks største udvalg af økologiske, bæredygtige og rene produkter til baby, barn, mor og hjemmet. Hver dag gør de en kæmpe indsats for at minimere aftrykket på vores fælles klode og hver dag arbejder de på at udvide deres økologiske og bæredygtige sortiment, så de danske husstande kan blive endnu grønnere.

Kort fortalt, blev Naturebaby født for 13 år siden, da daværende indehaver blev gravid og manglede økologiske alternativer til hverdagens produkter. Det tændte en ild, og det første varemærke i folden blev ImseVimse – De står for økologi og bæredygtighed i høj, høj kvalitet og deres sortiment spænder fra økologiske vaskeklude til stofbind, tamponer og moderne stofbleer. En rigtig solid start!
Siden da er Naturebaby vokset stødt fra et kælderlokale til et nuværende lager på 900+ kvadratmeter i Helsinge i Nordsjælland, og har nu mere end +140 forskellige økologiske og bæredygtige mærker.

I 2018 fik Naturebaby tildelt Gazelle-prisen – en prestigefuld pris der gives til virksomheder med en høj og konstant vækst gennem mange år – en pris de er ekstremt stolte af.

 

Økologiske og sikre plastbøtter

Hos Naturebaby kan du ikke kun shoppe tøj og legetøj. Du kan også købe 100% økologisk plastbeholdere fra Baby Yummy. De smarte plastbøtter, som selvfølgelig er helt fri for skidt kemi, indeholder ingen Bisphenol-A (BPA), phtalater eller tungmetaller. De kan bruges til nedfrysning af babymad, modermælk og senere hen bruges til madpakken. Bøtterne kan selvfølgelig komme i mikroovnen, fryses og vaskes i opvaskemaskinen.

 

Prisen, er den så høj?

Jeg synes personligt, at der er rigtig mange lækre ting på deres webshop, som ikke koster mere end de ikke-økologiske produkter, der også er at finde på markedet.
Tag f.eks deres økologiske babylegetøj.
Her kan du finde super bløde og lækre bamser helt ned til 99,95 kr. Så kan alle da være med.

Tikiri bamse fra Naturebaby.dk

Hele tiden nye grønne produkter

Naturebaby er et lille team på 10+ medarbejdere, som hver dag kæmper for at få nye grønne produkter på webshoppen – takket være deres stærke team af indkøbere, finder de hele tiden nye grønne produkter, der ikke tidligere er set på det danske marked. Naturebaby.dk går dermed forrest og guider de bevidste kunder i en endnu mere økologisk og bæredygtig retning.

Økologi, bæredygtighed og en renere verden er grundværdien hos Naturebaby – De arbejder kun med de bedste og mest bæredygtige varer. Ligeledes genbruger de alle papkasser fra leverandørerne og pakker videre i dem til deres kunder. De tror på, at med hvert produkt de sender ud ad døren, gør de en lille smule for vores fælles fremtid.

 

Kun det bedste er godt nok

Hos Naturebaby bryster de sig af at være utroligt krakilske når det kommer til sortimentet, hvilket betyder at de ikke tager produkter ind, der ikke lever op til deres strenge økologiske og bæredygtige krav, selvom produktet vil kunne sælge rigtig godt. De VIL ikke gå på kompromis. Når du som kunde handler hos Naturebaby, kan du derfor være sikker på at modtage et rent produkt uden unødig kemi. Produktet er produceret under gode forhold og certificeringerne er i orden – Naturebaby er din sikkerhed for en sikker handel.

Kunderne betyder alt for Naturebaby, og der arbejdes derfor meget på at yde en fantastisk kundeservice og kompetent rådgivning til alle kunder, uanset om det er på mail, over telefon eller om du møder dem i deres showroom i Helsinge.

Naturebaby.dk – Når alle skal have råd til 100% økologi

 

 

Kærlig hilsen

Julie & resten af Team Min-Mave.dk