Close
Log Ind Opret Bruger
Til dig kommende mor: Nyd tiden før der kommer en lille til verden
facebook pinterest twitter
Annonce

Til dig kommende mor: Nyd tiden før der kommer en lille til verden

Avatar
6 april 2022, 10:13 Redaktionen

Der er ikke noget, der er så skønt, som når man skal bringe et nyt, lille liv til verden. En baby er for alvor noget, der kan få enhver til at flyde over af ren lykke og kærlighed, og derfor hersker der allerede så megen glæde til den lille, før den er født.

Det er dog ikke kun fryd og gammen at få et barn, og derfor er det vigtigt at være godt forberedt – også mentalt. Mange nyder derfor tiden under graviditeten som to, før livet tager en stor drejning, og man pludselig er en familie på 3 – eller flere.

 

Kan man slappe af på forskud?

Og der er flere måder, du kan nyde en graviditet på. Vigtigst er det, at du har fokus på dig selv og den nydelse, du ved, at der ikke bliver meget tid til det næste lange stykke tid. Det kan for eksempel være, at du skal tage et kig mod de oplevelser, der kan sikre dig både hverdagsluksus og selvforkælelse, så du får alvor kan få ladet op og slappet af.

For selvom det ikke er muligt at slappe af på forskud, så vil det bringe dig stor glæde.

 

Oplev en skøn gravid spa behandling

Det kan for eksempel være via en skøn spa behandling, som dem du kan finde i København på Kurhotel Skodsborg. Her er der nemlig behandlinger, der egner sig til dig som gravid, og som således er udformet til fordel for dig, din ømme krop og de gener, du kan føle, når du bærer rundt på et lille ny lv.

Det betyder, at der bliver taget hånd om den situation, du befinder dig i, og du finder uddannet personale, der er klar til at yde den bedste service, så det bliver så afslappende og behageligt for dig at nyde din graviditet.

 

En tid for to før I bliver til tre

Og tag bare din partner med. Du kan nemlig ud over en gravid spa behandling også booke spa behandling for 2, og derfor kan jeres ophold også blive en romantisk stund, før jeres liv forandrer sig.

Det er nemlig også vigtigt at fejre tosomheden og det at være et par. Kærligheden mellem jer skal mærkes, og I skal nyde hinandens selskab. På den måde får I en ro til alt det nye, der skal ske, og I vil have energi til at gribe den nye hverdag, når den lille melder sin ankomst.

Du fortjener lidt ekstra luksus

Når din krop er i forandring, er det vigtigt at lytte til den. Og det kan være hårdt at opleve alt det, som du går igennem – både fysisk og mentalt. Derfor bør du tage dig af dig selv og gøre noget, som er kun for dig selv.

Om ikke så længe er der en anden, der kommer til at kræve din fulde opmærksomhed, og derfor fortjener du både nu og i fremtiden, at du ikke går på kompromis med dig selv og dit velvære.