Close
Log Ind Opret Bruger
Tanker om tiden – OctoberNine
facebook pinterest twitter

Tanker om tiden – OctoberNine

Redaktionen
3 august 2015, 10:09 Redaktionen

Tanker om tiden som mor til oskar

Og jeg som troede jeg var følelsesladet under min graviditet… Well, det var jeg sikkert også, men det er ingenting i forhold til, hvordan jeg er nu.

Og det skyldes alt sammen ham her. Min lille Oskar, der snart er 10 måneder.

Snart kan han gå, snart kan han tale, og snart skal han starte i vuggestue (hvis vi altså får en plads til ham) og en ny hverdag venter for både ham og jeg.

Han er uden tvivl klar, og jeg ved, at det bliver hårdere for mig at give slip end det gør for ham.

Lige så meget som jeg glæder mig til igen at få tid til at fordybe mig i arbejdet, lige så ondt får jeg i hjertet ved tanken om, at jeg ikke længere er den person han skal være sammen med i de fleste af sine vågne timer.

Og endnu værre bliver det, hvis jeg tænker på, at jeg måske ikke er der, når han siger sit første ord eller tager sit første skridt. Indkøring i vuggestue er vidst ikke kun for barnets skyld…

Men der skal jo være tid og plads til det hele, og i Libero klubben læste jeg lidt om, hvad der kan være værd at tænke over, når barnet starter i vuggestue og karrieren igen skal have fokus.

Som selvstændig er jeg slem til at have computeren tændt hele tiden. Og jeg tjekker både mail og Instagram flere gange i timen.

Nogle gange forsøger jeg endda at skjule det for Oskar, og føler mig derefter som en virkelig lousy mor.

Derfor har jeg lovet mig selv, at når Oskar starter i vuggestue skal tiden fra jeg (eller min mand) henter ham om eftermiddagen og til han bliver puttet om aftenen, være telefon- og computerfri.

Der skal være plads til undtagelser (og til at smide lækre billeder af ham på Instagram), men arbejdet skal gemmes væk og familien prioriteres.

For tiden er dyrebar, og den flyver afsted. Og intet i verden er så stort som min lille Oskar.

Jeg hedder ,maria og blogger her på Min-Mave